Fiica stewardesă a lui Cornel Galeș a pierdut definitiv lupta pentru moștenire cu fiii Ilenei Ciuculete! Vezi motivul incredibil pentru care Claudia a fost învinsă la Tribunal! EXCLUSIV

Fiica lui Cornel Galeș a pierdut lupta pentru moștenire, care s-a dat după decesul fostului soț al Ilenei Ciuculete.

Author: Matei Vaihan vineri 21 august 2020 , 13:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fiica lui Cornel Galeș a pierdut lupta pentru moștenire, care s-a dat la Tribunalul București. Inițial, părțile care s-au înfruntat în proces au fost fiii Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi Sfetcu, și Cornel Galeș. WOWbiz.ro a relatat că din toată averea Ilenei Ciuculete a mai rămas un singur apartament, situat într-un cartier rezidențial din Ștefănești. Conform unor surse, judecătorii i-au pus în vedere lui Cornel Galeș să nu înstrăineze imobilul până la finalizarea procesului cu băieții Ilenei Ciuculete, iar Galeș l-a închiriat.

Citeste si: Nimeni nu se astepta! Gestul incredibil facut de copiii Ilenei Ciuculete la inmormantarea lui Cornel Gales

Citeste si: Ultima femeie din viața lui Cornel Galeș, schimbare spectaculoasă de look! Viviana, care a fost logodită cu Galeș, și-a făcut șuvițe afro! FOTO

Citeste si: Sasha, fiica fostei iubite a lui Cornel Galeș, vrea să îi îndeplinească ultima dorință: ”Cornel îmi tot zicea să mă duc la Puterea Dragostei”

Galeș a murit, însă, pe 1 decembrie 2019, într-un accident rutier în Spania. Apartamentul nu mai avea proprietar, iar Mugurel și Cristi Sfetcu se așteptau ca fiica lui Cornel Galeș din prima căsnicie, Claudia, să-și intre în rolul de moștenitoare. Se specula că, dacă va accepta succesiunea, femeia se va trezi cu un proces pe cap. Pe fond, băieții lui Ciuculete au câștigat și ar fi trebuit să primească de la Galeș aproape 70.000 euro, însă acesta a făcut apel.( vezi cum se împarte averea în familia Cristinei Țopescu)

Fiica lui Cornel Galeș a pierdut lupta pentru moștenire: ”Anulează apelul ca netimbrat"  

Cornel a achiziționat apartamentul cu 91.000 euro și a mai investit aproape 15.000 euro în el, conform propriilor declarații.  "Așa că fiica sa ar moșteni și o posibilă datorie, pe care trebuie s-o achite din vânzarea imobilului. Rămâne de văzut dacă fiica lui Cornel se va ”lega la cap” cu această situație din care ar putea rămâne cu puțini bani, după ce va achita și toate taxele notariale necesare. Ea este singura moștenitoare legală rămasă în viață. Apropiații familiei șușotesc că aceasta a fost la un moment dat tentată să facă acest lucru. Într-o discuție pe care aceasta a avut-o cu o persoană foarte apropiată lui Galeș, tânăra s-ar fi interesat de moștenirea de la tatăl ei, însă asta s-a întâmplat la doar câteva zile de la moartea lui Galeș. Între timp, ea nu a făcut nici un demers în acest sens.”,  a relatat WOWbiz.ro

Numele Claudiei Stroe apare ca apelant pârât în procesul cu frații Sfetcu. Pe 17 martie și 30 aprilie, termenele au fost amânate din cauza stării de urgență. Pe 25 iunie 2020, judecătorii au dat verdictul final, dintr-un motiv incredibil, acela că fiica lui Galeș nu a timbrat actul introdus la Tribunal: ”Anulează apelul ca netimbrat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică”. Astfel, ea a pierdut orice șansă de a intra în posesia moștenirii.

Fiica lui Cornel Galeș a pierdut lupta pentru moștenire: ”Cornel și Claudia nu au mai vorbit de ani buni"

Claudia este fata din prima căsnicie a lui Cornel Galeș, cu Nela Pințoiu. Prima soţie a lui Cornel Galeş este expert la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Nela Pinţoiu, femeia care i-a dăruit o fiică lui Galeş, pe Claudia, a absolvit, în 1981, Facultatea de Aeronave din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti. Claudia a moștenit pasiunea pentru aviație a mamei sale, fiind stewardesă la o companie lowcost.

  “Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”, a declarat Nela Pinţoiu, pentru Click, despre fostul ei soţ. ”Cornel și Claudia nu au mai vorbit de ani buni, nu s-au înțeles deloc. Cornel, practic, la fel ca și Ileana Ciuculete, nu simțea că are o fată, un copil, relația lor fiind extrem de tensionată. S-a și judecat cu Claudia pentru pensia alimentară, ea a cerut să îi fie plătită până la finalizarea studiilor...”,  a relatat, pentru WOWbiz.ro, una dintre cele mai apropiate persoane de Cornel Galeș.

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si