Cunoscuta prezentatoare tv şi-a dat demisia! A fost angajata postului încă de la început. Care sunt motivele deciziei

Cunoscuta prezentatoare tv Liana Alexandru a demisionat de la televiziunea de ştiri la care lucra de ani buni.

M. P., joi 29 noiembrie 2018 , 06:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anunţul că nu va mai prezenta ştirile l-a făcut chiar ea pe pagina de socializare.

„Dragii mei, fac publică decizia mea de a pleca de la Digi24, pe care am comunicat-o managementului la 1 noiembrie. Le mulţumesc celor din conducere care au înţeles o situaţie personală şi mi-au facilitat retragerea de la jurnalul orei 19.

Le sunt profund îndatorată pentru încrederea maximă pe care mi-au acordat-o până în ultima clipă. Motivele plecării mele sunt private, nu voi da curs speculaţiilor, dar unul e mai presus şi mai puternic decât toate: copilul meu merită mai mult.

După 7 ani cu Digi 24 şi aproape 4 ani de prime-time, în care mi-am dedicat seară de seară publicului, cu mii de ore live în ritmul nebun al televiziunii de ştiri, a venit vremea să petrec mai mult timp cu familia mea. Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni şi fac o reverenţă celor care m-au susţinut de-a lungul acestor ani. Am pus multă pasiune în acest proiect, am investit afectiv şi profesional, am văzut cum creşte şi nu voi conteni să mă uit cu încredere la Digi24 şi la atâţia oameni dragi.

Voi continua să scriu, să mă frământ, să spun, să fac lucruri, cu sinceritatea care mă bântuie şi cu bucuria că putem fi împreună oricând”, a scris Liana Alexandru, pe contul său de socializare.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si