Omul de afaceri Joshua Castellano vine sâmbăta această la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea de interviuri de colecție, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Originar din Napoli, Italia, acesta a venit în România la începutul anilor ’90, petrecându-și aici, pe meleaguri românești, mai mult de o jumătate de viață. Presa a notat că s-a lansat în afaceri cu o fabrică de pâine deschisă la Brașov, însă succesul l-a cunoscut în Capitală, prin  intermediul  restaurantelor și cluburilor pe care le-a înființat.

Citeste si: Klaus Iohannis: Scopul pe care îl urmărim este să avem un învăţământ de înaltă calitate, indiferent de limba maternă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Joshua Castellano este considerat “Regele nightlife-ului” din România, numele său fiind strâns legat de celebrul club Bamboo. De asemenea, speculațiile privind înrudirea acestuia cu mafia italiană au sporit controversele legate de afacerile lui, mai ales după ce cluburile Bamboo au ars de trei ori.

În plan personal, Joshua Castellano este divorțat și are 2 fii. A atras atenția jurnaliștilor și, prin urmare, a fost eroul multor istorii de presă.

Citeste si: O fetiță de trei ani a fost lovită de o mașină pe trotuar

“Ați dat foc intenționat clubului Bamboo?”, “De câte ori v-a dat Nuțu Cămătaru o mână de ajutor?”, “Sunteți implicat în mafia gunoaielor?”, “Câtă șpagă a dat Joshua Castellano?”, “Ați regretat că ați refuzat-o pe Lady Gaga?”, “A luat bătaie Jean-Claude Van Damme în Bamboo?”, “Aveți sânge de mafiot?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate invitatului din această sâmbătă de la “40 de intrebari cu Denise Raifai”, emisiune difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si