Programul de mentorat WellCode este un concept unic, diferit de tot ceea ce există pe piața de cursuri IT din România. Tânărul clujean a pus bazele platformei în anul 2017, în urma colaborării cu companiile Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii.

În perioada petrecută în cadrul acestora, Petru Trîmbițaș a observat și conștientizat cât de importantă este relația mentor- discipol și modul vital în care aspecte din viața personală pot influența rezultatele profesionale.

Astfel, a decis să ofere utilizatorilor care își doresc să învețe să scrie cod mai mult decât simple cursuri IT WellCode este platforma care poate să le ofere utilizatorilor un cadru perfect de dezvoltare atât la nivel personal, cât și profesional.

Citește și: VIDEO- De ce unii oameni întârzie mereu? Studiile arată că Elveția și Germania se numără printre cele mai punctuale țări

Relevanța abordării propuse de tânărul clujean este oferită chiar de cerințele angajatorilor de pe piața muncii, din IT, care urmăresc ca programatorii să dețină și bune abilități de comunicare, relaționare și socializare. Astfel, nu este suficient să știi să scrii cod bine, ci trebuie să înveți să îți și comunici perspectiva, să pui întrebări și să relaționezi cu colegii de echipă. Aceste abilități sunt la fel de urmărite de angajatorii din domeniul IT ca și cea de a scrie cod curat și corect.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Odată intrat în programul mai sus numit vei beneficia de o dublă orientare de dezvoltare: profesională și personală.

Din punct de vedere profesional, mentorii vor fi cei care îți vor ghida pașii către găsirea soluțiilor ideale pentru problemele de pe platformă.

Spre deosebire de clasicele cursuri IT, misiunea mentorilor nu se încheie odată cu finalizarea problemelor de pe platformă, dimpotrivă! Următorul pas în dezvoltarea carierei tale de programator este reprezentat de scrierea propriei aplicații și de realizarea portofoliului personal de proiecte, pe care să le prezinți la interviurile de angajare. Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și în această etapă, după care te vor ajuta să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să treci cu brio de interviul de angajare și să fii tu alegerea angajatorului.

Citește și: VIDEO- Primii care studiază inteligența artificială. "Este un domeniu de interes, de viitor"

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”- kfetele.ro

Citeste si: Cornel Constantiniu se luptă de 33 ani cu boala Parkinson. Soția solistului, despre greutățile prin care trec: "Are 8 operații pe creier"- radioimpuls.ro

Concomitent cu dezvoltarea personală, vei putea beneficia de susținere din partea unor specialiști în domeniul psihologiei. Coachii te vor ajuta să îți conștientizezi gândurile și emoțiile negative și să identifici strategii și tehnici de gestionare ale acestora.

Totodată, coachii îți vor asigura suport pentru a depăși probleme precum:

 • teama de eșec;
 • nevoia de validare;
 • demotivare;
 • capacitate de concentrare slabă;
 • dezorganizare;
 • anxietate;
 • teama de autoritate (teama de a pune întrebări sau de a contrazice mentorul și de a-ți susține opinia);
 • lipsa abilităților sociale (interrelaționare);
 • lipsa abilității de comunicare;
 • dieta dezechilibrată;
 • sedentarism;
 • stimă de sine scazută;
 • probleme de auto-control etc.

Programează chiar acum o ședință de consultanță și convinge-te de ce clasicele cursuri IT sunt un concept depășit și care sunt beneficiile noului model de abordare a procesului de învățare. Succesul tău ca programator este la un click distanță!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si