Cursuri exclusiv online la un liceu, după ce un profesor a fost diagnosticat cu COVID 19

Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia îşi mută cursurile exclusiv online după ce un profesor a fost diagnosticat cu COVID 19.

Georgiana Balaban, luni 21 septembrie 2020 , 11:32

cursuri online coronavirus
Cursuri exclusiv online la Slobozia.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit inspectorului general al IŞJ Ialomiţa, Steluţa Mitrea, decizia ca Liceul Pedagogic Matei Basarab din municipiul Slobozia să desfăşoare cursuri exclusiv online pentru 2 săptămâni a fost luată după ce un cadru didactic a fost confirmat cu infecţie cu coronavirus.

Liceu închis din cauza Sars-Cov-2

Pentru că respectivul cadru didactic a predat la mai multe clase, autorităţile au luat decizia de a închide liceul, iar pentru 2 săptămâni cursurile să se desfăşoare exclusiv online.

cursuri online coronavirus
Cursuri online din cauza pandemiei de covid-19.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bilanț coronavirus, sâmbătă 19 septembrie. Noi cifre îngrijorătoare de la Grupul de Comunicare Strategică

Citeste si: Un nou record de cazuri noi de coronavirus în Franţa

Citeste si: Noi restricţii antiepidemice la Atena

În judeţul Ialomiţa, potrivit celor mai recente raportări, s-au înregistrat de la debutul pandemiei 1161 de cazuri de COVID 19.

Citeste si: COVID-19. Numărul cazurilor noi de coronavirus, extrem de ridicat pentru o zi de weekend.  33 de oameni au murit în ultimele 24 de ore

O școală din România trece la scenariul roşu, cursuri online, imediat după ce cazurile covid-19 au crescut

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis ca, începând de marţi, elevii de la şcoala din comuna Corneşti să treacă trece la scenariul roşu, cursuri online, după ce incidenţa cumulată a cazurilor a crescut.

”CJSU a decis azi, ca urmare a informarii de către DSP cu privire la rata incidentei cazurilor pozitive din comuna Corneşti (care depăşeşte 3 cazuri la 1.000 locuitori), ca începând de mâine 15 septembrie, unitatea de învăţământ din acest UAT sa treacă la scenariul 3 (învăţământ online)”, a transmis, luni, prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean.

Potrivit acestuia alte modificări nu există la nivelul unităţilor de învăţământ din judeţ.

Nu este singura școală din România care a trecut la scenariul roșu

”Scenariile se vor actualiza săptămânal, sau ori de câte ori va fi nevoie, în funcţie de situaţia epidemiologică existenta la nivelul fiecărui UAT”, a mai transmis prefectul de Cluj.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si