Premierul României, declarații de ultimă oră. Ce trebuie să știe românii

Ludovic Orban, a făcut declarații în fața Bursei de Valori București.

Catalina Popa, luni 21 septembrie 2020 , 10:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Săptămâna aceasta vom analiza evoluțiile din fiecare țară și vom decide măsuri. De asemenea, analizăm posibilitatea de a utiliza și noi modalitatea de testare, adică să înlocuim perioada de carantinare de 14 zile în cazul în care se efectuează un test negativ. Suntem în discuții și în cursul acestei săptămâni vom lua o decizie”, a transmis premierul, în fața BVB.

„În ceea ce privește măsurile interne, rămân cele care sunt în vigoare, prin prelungirea stării de alertă și prin ordinele Ministerelor responsabile”, a adăugat Orban, explicând că nu se va veni deocamdată cu noi restricții.

Premierul Orban promite 3 autostrăzi în Moldova în 8 ani

Premierul Ludovic Orban a anunţat că judeţele Moldovei vor fi beneficiare ale investiţiilor Guvernului în următorii 10 ani. Ludovic Orban a promis realizarea a trei autostrăzi în Moldova, transmite Agerpres.

Ludovic Orban a precizat că în Moldova vor fi construite trei autostrăzi, dintre care două vor străbate judeţul Neamţ.

Citeste si: Dan Voiculescu s-a înscris la Teologie. Câți ani are studentul-mogul

Orban: Moldova nu are astăzi nicio autostradă 

„Moldova nu are astăzi nicio autostradă. Moldova va avea, sper eu, la finalul celor 10 ani sau chiar în 8 ani, trei autostrăzi: autostrada de pe coridorul 9 Paneuropean Bucureşti – Siret, Autostrada Unirii Târgu Mureş – Tîrgu Neamţ – Iaşi – Ungheni şi Autostrada Bacău – Braşov”, a spus Orban.

Citeste si: Premierul Orban, clarificări despre închiderea școlilor. Cursurile NU vor fi suspendate

Premierul a adăugat: „Acestea nu sunt poveşti, ci obiective de investiţii pentru care la ora actuală avem garanţia finanţării de 75% şi vom găsi bani pentru a asigura finanţarea integrală a acestora. Judeţul Neamţ va fi străbătut de două autostrăzi: cea de pe axa nord – sud, dar şi Autostrada Unirii. Sunt obiective de investiţii fundamentale care vor garanta toate oportunităţile de dezvoltare de aici şi vor garanta că investiţiile vor trece Carpaţii”.

Citeste si: Madridul, în carantină din nou. Coronavirusul lovește puternic în Vestul Europei

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si