Un nou seism a avut loc în România, în urmă cu o oră. Cutremurul s-a înregistrat în zona Vrancea și a avut o magnitudine de 2,6 grade pe scara Richter.

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea 6,6 în Japonia. A fost resimțit în mai multe zone

Cutremur în țara noastră

În urmă cu doar o oră s-a înregistrat un cutremur în România.

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului acesta a avut loc în Vrancea. Seismul a avut 2,6 grade pe scara Richter.

Citeste si: VIDEO| Abandonați și speriați, în casele crăpate

Cutremurul s-a produs la ora 19:03 și e considerat un seism slab. El a avut loc la 93 de kilmetri adâncime și s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 79km E de Brasov, 90km NE de Ploiesti, 105km S de Bacau, 113km V de Galati, 114km V de Braila, 140km N de Bucuresti, 163km NE de Pitesti, 185km SV de Iasi, 193km E de Sibiu, 205km N de Ruse.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

cutremur 25 noiembrie 2021

Seism în țara noastră.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Un bloc de 20 de etaje s-a prăbușit în Nigeria. Peste 100 de oameni sunt dați dispăruți

Cu două zile în urmă au mai avut loc alte două cutremure. Seismele s-au produs la orele 05:03, dar și la 21:30. Ambele seisme au fost considerate slabe, ele având 3,1 grade pe scara Richter.

Cel mai mare cutremur din acest an a avut loc în luna mai. Seismul a înregistrat o magnitudine de 4,7 grade pe scara Richter și s-a produs la adâncimea de 128 de kilometri.

Fenomenul seismic a fost resimțit în mai multe județe din România, și chiar și locuitorii din București au mărturisit că au simțit cum pământul a fost zguduit.

Citeste si: 15 ani a trăit cu cadavrul propriului copil îngropat în grădină. Caz cutremurător în Neamț


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si