UPDATE:  Un tânăr care a supraviețuit timp de 32 de ore sub dărâmături, face mărturii tulburătoare.

”Au fost foarte multe replici ale cutremurului, le simțeam. Cu fiecare replică, cărămizile căzute în jurul meu erau distruse, iar eu încercam să le sparg cu mâinile ca să nu mă strivească. În încercarea de a mă elibera, am descoperit o pungă în care mai erau doar 12 măsline. Le-am pus sub braț și mâncam câte una.

Nu erau tocmai ce-mi doream, dar au fost o șansă uriașă pentru mine. Îmi voi aminti asta întreaga viață. După 32 de ore, am fost scos cu greu de sub dărâmături. Au muncit mult pentru a mă scoate de acolo”, a povestit bărbatul. 

O fetiță de zece ani a fost scoasă de sub dărâmături după 147 de ore de la cutremur.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu fiecare oră ce trece, scad și șansele de supraviețuire ale oamenilor prinși sub dărâmături, dar salvatorii continuă să facă minuni.

O femeie și fiica sa au fost scoase de sub dărâmături, la o săptămână de la cutremur

Copila în vârstă de cinci ani și mama, în vârstă de 30 de ani, au fost scoase de sub dărâmături după 150 de ore de la producerea cutremurului, de salvatori din El Salvador.

Citește și: Au apărut primele imagini cu actrița Cansu Dere, după ce s-a zvonit că ar fi dispărut după cutremurul din Turcia

Fetița de cinci ani prezenta semne de hipotermie, temperaturile din Turcia fiind scăzute în această perioadă din an.

Qatarul vine în ajutorul Turciei și Siriei

Cei din Qatar vor trimite 10.000 de containere modulare folosite în timpul Cupei Mondiale pentru a găzdui persoane care şi-au pierdut locuinţele.

Citește și: VIDEO- Salvatorii din Turcia caută cu disperare supraviețuitori printre ruine. Corespondență Știrile Kanal D

"Ţinând cont de nevoile urgente din Turcia şi Siria, am luat decizia de a trimite în regiune bungalow-urile de şantier şi rulotele noastre, oferind astfel sprijin imediat şi foarte necesar populaţiei din Turcia şi Siria", au declarat pentru AFP aceşti responsabili sub protecţia anonimatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si