Un caz asemănător a fost Nicolae Pascu, un fost taximetrist din București. Acesta s-a născut pe 30 martie 1948. A terminat șapte clase, apoi a urmat cursurile școlii de maeștri-tehnicieni, de unde a fost exmatriculat.

Citeste si: Telefonul Luizei s-a "activat" din nou. Familia fetei dispărute din Caracal nu înţelege ce se întâmplă

Pascu a fost căsătorit și are trei copii, unul rezultat în urma unei relații de concubinaj.

La fel ca Dincă, și el a lucrat ca taximetrist. În această calitate, își alegea  victimele din rândul unor femei tinere și frumoase, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bucureșteanul se folosea tot mașina de proprie și avea același mod de operare: bloca portiera mașinii, ataca victimele cu o șurubelniță și le ducea de câmp, unde le viola și apoi le omora.

Citeste si: ULTIM MOMENT! Ce au putut să găsească polițiștii în casa criminalului din Caracal în urmă cu puțin timp! Toată lumea a fost șocată de numărul hainelor de femei din imobil

Pascu a comis prima crimă târziu, la 42 de ani. Dar în perioada august-septembrie 1990, el avea, deja, trei victime la activ. În momentul în care a fost capturat, criminalul bucureștean a declarat: „Vă spun sincer, nu mi-a trecut niciodată prin cap să le omor, doar le ademeneam, le prosteam și, în loc să plătească 150 de lei cursa, întrețineam relații sexuale cu ele.”

Sursa: evz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si