Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie

Coeficientul de inteligență sau IQ reprezintă un scor derivat din diferite teste standardizate prin care se încearcă măsurarea inteligenței. Coeficientul mediu de inteligenta al unui om este în jurul cifrei 100. Cel mai mare factor IQ cunoscut până astăzi al unui om depășeste 240.

sâmbătă 24 octombrie 2020 , 12:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Una dintre imaginile folosite în testele IQ, mai jos. Dacă ai găsit capul de om în mai puțin de 10 secunde în imaginea cu boabele de cafea de mai jos, atunci ai un IQ dezvoltat peste valoarea medie a populației.

Dacă ai găsit persoana între 10 secunde și 1 minut, atunci creierul tău este dezvoltat la valoarea medie a populației de pe planetă, adică ai un IQ în jurul cifrei 100.

Vești mai puțin bune pentru cei care au găsit imaginea capului de om după 1 minut, inteligența lor are o problema…..este mai slab dezvoltată, spun oamenii de știință. Rezultatul la test mai jos:


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si