Pana sa iasa la pensie, Valentin Ceausescu (69 de ani), fiul lui Nicolae si al Elenei Ceausescu, a fost un foarte respectat cercetator la Institutul de Fizica Atomica (IFA) de la Magurele. Casatorit cu Roxana si tata a doi copii, Daniel (35 de ani) si Alexandra (20 de ani), Valentin s-a retras de cativa ani buni din Bucuresti, intr-o vila cocheta amplasata in apropierea orasului, intr-o zona cu paduri si lacuri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ansamblul rezidential din care face parte si vila lui Valentin a scos recent la vanzare doua imobile similare cu cel in care locuieste familia Ceausescu. Constructia cu etaj, suprafata utila de 236 de metri patrati si teren de 610 metri patrati, are patru camere, trei bai, doua balcoane, patru locuri de parcare si multe alte facilitati, evaluate in total la suma de 300000 de euro, total care se poate negocia usor! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si