Daciana Sârbu, apariţie surprinzătoare alături de părinţi! Cum s-a îmbrăcat soţia lui Ponta la o ieşire la masă cu familia şi copilul VIDEO EXCLUSIV

Europarlamentarul Daciana Sârbu a ales o ţinută în tendinţe la restaurant

Author: Cornelia Ionescu Webeditor: Mihai Dragan joi 20 decembrie 2018 , 18:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

În ultima vreme, Daciana Sârbu a preferat să nu mai iasă în public atunci când vine în România! De cele mai multe ori, europarlamentarul marşează pe discreţie, şi poate tocmai de aceea, alege să păstreaze misterul în privinţa familiei sale!

Citeste si: Daciana Sârbu a fost la câteva străzi de atentatul de la Strasbourg! Soţia lui Victor Ponta a fost blocată 5 ore într-un restaurant!

Daciana Sârbu şi-a scos familia la restaurant! Cum arată tatăl ei după ieşirea din politică

Totuşi, există momente când soţia lui Victor Ponta nu mai ţine cont de nimic şi îi surprinde pe toţi cu acţiunile sale! Aşa se face că, dacă în general nu este văzută mai deloc în mediile politice sau sociale, nici măcar la braţul celebrului ei partener de viaţă, în unele situaţii, apare exact în locurile în care nimeni nu se aşteaptă de la ea!

O dovadă în acest sens o reprezintă şi ultima ei ieşire în oraş! Daciana şi-a luat familia, pe tatăl său, fostul ministru Ilie Sârbu, pe mama şi pe fiica Irina, în vârstă de nouă ani, şi i-a dus pe toţi la un restaurant italian de fiţe, din centrul Capitalei! Doamna Ponta a surprins astfel prin locul ales, chiar buricul Bucureştiului, dar şi prin felul în care s-a îmbrăcat, fustă de piele verde până aproape de glezne, la care a asortat t-shirt, geacă lungă şi ghete, în tendinţele sezonului, dar departe de clasicele ţinute purtate de femeile din lumea politică autohtonă!!


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si