Dan Barna: Decizia de impunere a unor noi restricţii este necesară şi binevenită

Liderul USR, Dan Barna, afirmă, marţi, că, deşi dificilă, decizia de impunere a unor noi restricţii este necesară şi binevenită. ”Trecerea peste această criză depinde nu numai de felul în care acţionează autorităţile, ci şi de responsabilitatea personală a fiecăruia dintre noi”, consideră Barna, care cere Guvernului transparenţă în comunicare informaţiilor despre coronavirus.

K.B., marți 24 martie 2020 , 14:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Deşi dificilă, decizia de impunere a unor noi restricţii este necesară şi binevenită Îi rog pe toţi românii să respecte aceste decizii. Mai mult decât atât, vă rog să vorbiţi cu cei apropiaţi ca şi ei să adopte acelaşi comportament. Trecerea peste această criză depinde nu numai de felul în care acţionează autorităţile, ci şi de responsabilitatea personală a fiecăruia dintre noi. Aveţi în gând nu numai protejarea propriei persoane, ci şi pe a celor din jur: rude, prieteni, vecini, oricare alţi români”, a scris, marţi, pe Facebook, Dan Barna.

Citeste si: Informații oficiale: 186 noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Bilanțul total urcă la 762 cazuri în România

Potrivit acestuia, ”Guvernul, pe de altă parte, e obligat să asigure o transparenţă totală în privinţa informaţiilor legate de criza prin care trecem”.

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii, avertisment cumplit

”Nu blocând informaţia depăşim pericolul. Transparenţa generează încredere şi încrederea e esenţială. Împreună o să trecem şi pe asta”, a mai scris Barna.

Citeste si: Viscolul puternic, ninsoarea și vizibilitatea scăzută au cauzat grave probleme de circulație pe drumurile din România

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că se vor introduce noi restricţii de circulaţie, iar ceea ce a fost recomandare va deveni obligaţie. Şeful statului a precizat că va fi folosită şi Armata pentru a gestiona şi mai bine situaţiile apărute în teren. Resticţiile vor intra în vigoare începând de miercuri.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si