Accidentul s-a produs intre o duba si un tir. Au intervenit pompierii de la descarcerare ai Detasamentulului 2 de Pompieri Craiova si un echipaj SAJ. Pompierii au deblocat usa dubei in care se afla soferul, iar acesta a fost transportat la spital, constient si cooperant. Soferul tirului, in schimb, nu a necesitat ingrijiri medicale. Tirul era gol.

Citeste si: Meteorologii aduc și ei vești rele: vreme închisă și foarte rece în mai multe zone din țară

Un barbat de 31 de ani, din Craiova, care conducea o autoutilitara pe DN 65F, Centura de Nord a Craiovei, ar fi pierdut controlul volanului, din cauza vantului puternic.

Astfel, autoutilitara a intrat in coliziune cu un tir care circula din sens opus si la volanul caruia se afla un barbat de 36 de ani, din Caransebeș.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Arderile ilegale de lângă București care îmbolnăvesc mii de oameni anual, nicio șansă să fie oprite? Stirilekanald.ro au identificat focarul problemelor Video

In urma impactului, barbatul de 31 de ani a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, fiind constient.

Citeste si: Primul județ din România unde a fost limitată circulația și în timpul zilei. De ce s-a luat o astfel de măsură?

Momentan drumul este blocat in zona.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si