Dan Chisu a tras spaima vietii in Bulgaria dupa ce a castigat o gramada de bani la un turneu de poker: “M-au si amenintat, deja intrasem in panica”

Acum mai bine de un an, Dan Chisu a tras spaima vietii in Bulgaria. El a castigat un turneu de poker, dar a fost tachinat de bulgari.

Matei Vaihan, sâmbătă 19 mai 2018 , 19:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se pare ca Dan Chisu a tras spaima vietii in Bulgaria. Fostul iubit al Mihaelei Radulescu a povestit ce s-a intamplat anul trecut, cand a participat la un turneu de poker la Varna. "Prima problema pe care am avut-o la Varna, pentru ca au fost mai multe, a fost ca la un moment dat existau niste atitudini la masa de joc pe care nu le intelegeam. A mai fost si atitudinea dealerilor care refuzau sa vorbeasca engleza cu ceilalti jucatori”, a povestit Dan Chisu pentru site-ul underthegun.ro.

Dan Chisu  a tras spaima vietii in Bulgaria: "A venit la un moment dat un rus si a incercat sa aplaneze conflictul"

Intrebat ce limba vorbeau dealerii, Chisu a dezvaluit: “Bulgara. A venit la un moment dat un rus si a incercat sa aplaneze conflictul. La masa finala erau 4 bulgari si un norvegian. Norvegianul a iesit, urmat de un bulgar iar cand am ramas 3, mi-am dat seama imediat ca sunt prins la mijloc. Am oprit jocul, am spus ca pe mine nu ma mai intereseaza sa joc acest joc. A venit un individ care a schimbat dealer-ul cu floor-ul. Jucatorii erau niste indivizi destul de dubiosi. M-au speriat intr-un fel, m-au si amenintat. Venisem cu masina la turneu, deja intrasem in panica.”

Dan Chisu a tras spaima vietii in Bulgaria: "Dupa ce am plecat m-am tot uitam in spate"

Dupa ce Dan Chisu a tras spaima vietii in Bulgaria, acesta a relatat cum s-a incheiat totul: “La prima mana dupa care a iesit bulgarul si am ramas 3, am propus deal-ul dar ei au refuzat. M-am pus all-in cu any two si am incasat suma de bani si am cerut sa imi fie trimisa prin banca. Dupa ce am plecat m-am tot uitam in spate, aveam senzatia ca sunt urmarit. Am primit banii dupa 3 saptamani dupa ce am ajuns la amenintari directe la directorul casinoului din Varna”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si