Dan Diaconescu, eliberat din penitenciarul Jilava

Author: V.P. miercuri 29 noiembrie 2017 , 19:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Citeste si: Un gardian de la penitenciarul Poarta Alba a fost batut crunt de detinuti pentru ca a intervenit sa aplaneze o rafuiala

Dan Diaconescu, despre care se spune ca a ajuns de nerecunoscut, este eliberat de la penitenciarul Jilava. Colegul meu, Victor Lefter, este in direct cu detalii! 

Fostul patron al OTV Dan Diaconescu- incarcerat in martie 2015 dupa ce a fost condamnat la cinci ani si jumatate de inchisoare pentru santaj- a fost pus in libertate, miercuri seara, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis definitiv eliberarea sa conditionata.

In fata penitenciarului, Dan Diaconescu le-a transmis jurnalistilor si celor care il asteptau: "Daca vreti sa vedeti cum e in puscarie, faceti-va televiziuni de succes si partide de succes!".

 Tribunalul a respins contestatia procurorilor la precedenta decizie a Judecatoriei sectorului 4.

Admite propunerea de liberare conditionata privind pe petentul condamnat Diaconescu Dan Cristian. Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii emis de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti(...) Masura dispusa se comunica administratiei locului de detinere a inculpatului", este decizia pronuntata de magistratii Judecatoriei Sectorului 4.

Fostul patron al OTV a fost  incarcerat la Penitenciarul Jilava.

Dan Diaconescu a fost incarcerat in martie 2015, dupa ce a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru santaj. Dan Diaconescu a câstigat 200 de zile pentru ca a lucrat in penitenciar si alte 150 de zile dupa ce a scris cinci carti.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si