Ce a transmis Dan Negru după moartea actorului Bogdan Stanoevici: „Bogdan să ne fie lecție!”

Actorul Bogdan Stanoevici, a murit azi 12 ianuarie 2021, în urma complicațiilor aduse de virusul Sars-Cov-2. Colegul lui breaslă, Dan Negru, a ținut să-i aducă un omagiu pe pagina lui oficială de Facebook.

Author: Georgiana Balaban marți 12 ianuarie 2021 , 13:23

dan negru despre bogdan stanoevici
Dan Negru i-a adus un omagiu lui Bogdan Stanoevici.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Politicianul Bogdan Stanoevici a murit din cauza noului coronavirus. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, la Spitalul de boli cardiovasculare CC Iliescu. A fost internat acolo din cauza faptului că se simțea rău, în urma infectării cu noul coronavirus.

Bogdan Stanoevici a criticat dur măsurile impuse de autorități împotriva covid-19, ba chiar a participat la mitinguri împotriva măștii chirurgicale.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum- faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes.

Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment", a declarat Stanoevici.

Citeste si: Doliu pe scena politică. A murit Bogdan Stanoevici

Ce a transmis Dan Negru după moartea regretatului actor

Dan Negru a ținut să-i aducă un mic omagiu lui Stanoevici. „Bogdan e o lecție pentru toți cei care și-au construit o carieră pe care apoi o aruncă in slujba politicii, a militantismului.
La moartea lui toți vorbesc despre "ministrul", "candidatul", "activistul" sau despre pariurile lui politice.
Bogdan, ăla pe care-l știu eu din "Noi, cei din linia întâi", "Rezervă la start", "Melodii la Costinești" a dispărut in uitarea politică.
Să ne fie Bogdan lecția...” a zis prezentatorul TV.

Citeste si: Actorul Bogdan Stanoevici a murit la 62 de ani, pe patul de spital. A fost ucis de Covid-19!

Bogdan Stanoevici a fost desemnat director general interimar al Circului Globus din București în perioada 2017-2020.

dan negru despre bogdan stanoevici
A murit Bogdan Stanoevici.[Sursa foto: Facebook]

Chiar înainte de alegerile parlamentare din 2020, Bogdan Stanoevici afirma că virusul covid-19 a fost creat în laborator, iar “brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si