Dăncilă declarație de ultimă oră: „E îngrijorătoare atitudinea din ultimele zile. Vă chem din nou să semnaţi pactul”

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o declaraţie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunăstare pe care l-a propus partidelor, spunând că este îngrijorătoare atitudinea liderilor politici din ultimele zile şi adresând un nou apel pentru semnarea acestuia.

G.B., luni 16 septembrie 2019 , 20:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Nu am crezut că va fi atât de greu să vă puneţi semnătura pe un text de bun simţ, nu am crezut că un gest firesc pentru orice partid care vrea să ajungă la guvernare vă va pune atât de tare în dificultate. Aţi venit o dată şi aţi depus moţiune de cenzură şi aţi eşuat pentru că nu aţi avut niciun proiect. (...) Acum vorbiţi de o nouă moţiune, în condiţiile în care nu puteţi nici măcar să vă puneţi semătura că nu veţi tăia veniturile românilor”, a afirmat Dăncilă.

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, vineri seară, că propune partidelor parlamentare Pactul naţional pentru bunăstarea românilor”, afirmând că doreşte ca oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile şi pensiile”.

Citeste si: Probleme la sistemul BRD. Serviciile băncii nu funcționează de 5 ore


Ulterior, purtătorul de cuvânt al PSD a citit textul pactului pe care social-democraţii îl propun şi a precizat că aşteaptă ca documentul să fie semnat de cât mai multe partide.


Liderii mai multor partide au respins pactul propus de Viorica Dăncilă, afirmând că este o acţiune de campanie.

Citeste si: Poliția în alertă. Un deținut al Penitenciarului Rahova a evadat


Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat, însă, că va propune colegilor să semneze şi să susţină Pactul Naţional propus de Viorica Dăncilă şi că ia în serios propunerea, deşi documentul apare ca fiind trimis de Liviu Dragnea - Cabinet Preşedinte”.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, declarație șoc despre accidentului lui Mario Iorgulescu: ”Nu va face nicio zi de pușcărie”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si