Dăncilă, despre candidatura la Preşedinţie: Dacă partidul îmi va cere şi nu va exista altă soluţie, nu voi face un pas înapoi

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că, dacă partidul îi va cere şi nu va exista o altă variantă care să asigure intrarea în turul doi al alegerilor prezidenţiale, nu va face un pas în spate şi va accepta.

R.B., joi 11 iulie 2019 , 11:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Viorica Dăncilă a explicat că a considerat că PSD va merge cu un candidat, iar ea ca prim-ministru, preşedinte al Partidului Social Democrat îl va sprijini cu toate forţele, cu tot partidul astfel încât să câştige alegerile prezidenţiale.

Citeste si: Rareș Bogdan, mesaj optimist după anunțarea datei prezidențialelor. Ce spune despre Klaus Iohannis

”Dar nu vreau să creadă că sunt un om laş. Dacă partidul îmi va cere acest lucru şi va crede că este singura soluţie, atunci voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment eu cred că este bine să avem un candidat şi eu să sprijin acel candidat. Pentru noi este important să mergem cu persoana care are încrederea partidului, care va fi susţinut de către toată organizaţiile, care va crea acel val de încredere de care vorbim, atât din partea membrilor noştri, a simpatizanţilor, dar şi a altor cetăţeni. Pentru că eu sper într-un scor bun. Suntem un partid organizat, suntem un partid care ştim să facem campanie, ştim să vorbim cu oamenii, avem ce să le spunem oamenilor pentru că am luat măsuri bune, dar în acelaşi timp, alături de noi trebuie să vină şi alţi oameni”,a explicat premierul.

Citeste si: Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale va avea loc în 3 august

Candidatul PSD la Preşedinţie ar urma să fie decis la Congresul din 3 august, pe baza unor sondaje.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si