Dăncilă: Vă asigur că nu am nicio legătură cu dosarul 10 august. Încercaţi să lipiţi anumite evenimente de mine

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, joi seară, că nu are nicio legătură cu dosarul 10 august şi a precizat, din nou, că era în concediu în perioada respectivă, refuzând să spună exact unde. ”Încercaţi să lipiţi anumite evenimente de mine”, a afirmat Dăncilă.

R.B., joi 21 noiembrie 2019 , 20:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Viorica Dăncilă a refuzat, joi seară, într-o conferinţă de presă, să spună exact unde era în concediu în 10 august 2018 şi a spus în repetate rânduri: „În concediu”.

Întrebată dacă a telefonat, dacă a încercat să oprească ce s-a întâmplat, Dăncilă a spus: ”Ce să opresc, grupurile care încercat să intre în Palatul Victoria?. Nu puteam eu să mă duc şi să opresc ceea ce se întâmplă acolo, îngrijorarea ea era legată de cei care erau loviţi sau care au suferit”.

Citeste si: Victor Rebengiuc: Dezbaterea Vioricăi Dăncilă, o revărsare de mahalagism, țățism și minciună

”Dacă se va găsi că Viorica Dăncilă are cea mai mică implicare în ceea ce a fost acolo, eu mă pun la dispoziţia organelor de anchetă, dar vă garantez că nu am nicio vină. Încercaţi să lipiţi anumite evenimente de mine. Nu o să vă iasă, vă spun de ce: Am lăsat atribuţiile mele vicepremierului. Vă asigur că nu am nicio legătură cu dosarul 10 august”, a mai spus candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

Citeste si: Un nou fake news de campanie: Viorica Dăncilă așteptată vineri la DNA. Ce spune instituția

Dăncilă a spus că nu a fost informată anterior că lucrurile vo degenera, ea fiind plecată deja din ţară, iar informările fiind trimise către MAI.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si