Viorica Dăncilă: „Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei”

Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă la conferința de presă. Candidata la prezidențiale a transmis că a mers cu metroul și că a cumpărat un bilet, care costă 2 lei.

G.B., miercuri 20 noiembrie 2019 , 17:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Președinta PSD a afirmat că a mers cu transportul în comun și că un bilet pentru metrou costă 2 lei. Însă, potrivit site-ului oficial al Metrorex, o cartelă cu o călătorie costă 2,5 lei, iar o cartelă cu două călătorii costă 5 lei.

Viorica Dăncilă: „Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei”

„Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei. Sau 2,3 lei. Cu autobuzul nu am călătorit, am călătorit cu metroul, dar ştiu că este între 1,3 şi 1,5. Nu am călătorit cu autobuzul, pentru că nu am putut, am fost premier. Dar cu metroul am călătorit”, a spus Dăncilă la dezbaterea cu jurnaliștii, arată fanatik.ro.

Viorica Dăncilă: „Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei”

Citeste si: Viorica Dăncilă nu a știut aria cercului. Reacția incredibilă a lui Klaus Iohannis la aceeași întrebare

Viorica Dăncilă a refuzat categoric să răspundă unei întrebări adresate în limba engleză: „Ne adresăm românilor. (…) Avem datoria ca în România să fim mândri de limba noastră. Voi răspunde şi în engleză, dar avem o dezbatere şi toţi trebuia să audă răspunsurile. Credeţi-mă că aş fi putut să vă răspund şi în engleză“, a continuat fostul premier.

Citeste si: Iohannis retrimite în Parlament proiectul de lege prin care BNR e obligată să aducă în ţară rezerva de aur

Pesedista a transmis în cadrul conferinței cu presa că a primit multe jigniri din partea preşedintelui Klaus Iohannis, iar o confruntare ar fi arătat „cum suntem fiecare dintre noi”. „Văd un om laş şi arogant, care nu poate explica cei cinci ani în care a fost preşedintele României“, a afirmat Dăncilă. Apoi a continuat să prezinte un bilanț al activităţii sale: „Dacă am avut un preşedinte care i-a împărţit pe români, acum crede că o parte a presei merită la dezbtere, altă parte nu merită.”

Viorica Dăncilă: „Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei”

Citeste si: CTP, despre dezbaterea de marți: O întâlnire mono a domnului Iohannis cu sine

Dăncilă a continuat prin a spune că președintele Klaus Iohannis dorește o dezbatere doar cu cei pe care îi agreează: „Cred că trebuie să ai o abordare corectă faţă de presă. Am sperat într-o confruntare care să arate respectul pentru români, Klaus Iohannis vrea doar o dezbatere cu cei pe care-i agreează, sfidând românii care l-au votat şi nu l-au votat”, a afirmat Dăncilă, marţi seară, în conferinţa de presă. Ea a spus că vede „teama de dialog autentic, de întrebări, de adevăruri incomode”, a adăugat Dăncilă.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si