Daniel Onoriu rămâne în arest la domiciliu. Acesta este privat de libertate de mai bine de patru luni

Se pare că veștile nu sunt bune pentru Daniel Onoriu. Pilotul de raliuri este privat de libertate în continuare, după ce instanța a decis în urmă cu două săptămâni să îi prelungească arestul la domiciliu. Pe data de 12 martie urmează să fie următorul termen, atunci când se va afla dacă mai rămâne sau nu sub această măsură.

Author: Alexandra Bercea luni 27 februarie 2023 , 16:03

Daniel Onoriu rămâne în arest la domiciliu. Acesta este privat de libertate de mai bine de 4 luni

Daniel Onoriu rămâne în arest la domiciliu. Acesta este privat de libertate de mai bine de 4 luni

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În ciuda faptului că Daniel Onoriu spera că va scăpa de măsura arestului la domiciliu, acesta se află în continuare privat de libertate.

Din luna noiembrie, Daniel Onoriu a ajuns după gratii. Acesta este arestat și în acest moment. 

Daniel Onoriu e privat de libertate de patru luni

Acum două săptămâni, pe Portalul Instanțelor de Judecată se arăta faptul că pilotul este în continuare nevoit să mai stea încă 30 de zile în arest la domiciliu. Aceasta este o urmare a încălcării ordinului de restricție emis pe numele său și cerut de către soția sa, Isabela Onoriu. 

Citește și: Fostul pilot de curse Daniel Onoriu, audiat de politisti in cazul incendierii masinii fostei sale iubite 

Pe data de 6 februarie, Instanța a decis ca pilotul de raliuri să stea în arest la domiciliu până pe 12 martie, când urmează să aibă loc un termen

în care se va hotărî dacă acesta va scăpa de măsură sau nu va putea fi în libertate. 

”În baza art. 222 alin.2 C.proc.pen. rap. la art. 218 C.proc.pen., admite propunerea de prelungire a măsurii arestului la domiciliu, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în dosarul de urmărire penală nr. 11070/P/2022. Dispune prelungirea măsurii arestului la domiciliu luate fa?ă de inculpatul ONORIU DANIEL CĂTĂLIN, …, prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti nr. 847/13.12.2022, pronunţată în dosarul nr. 60593/299/2022, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 11.02.2023 până la data de 12.03.2023 inclusiv. În baza art. 275 alin.3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 06.02.2023”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Decizia i-a fost respinsă în urma contestației

Pilotul a avut dreptul de a contesta decizia judecătorilor, însă aceasta a fost respinsă ca fiind nefondată. De asemenea, pe portalul Instanțelor de Judecată se prezintă faptul că Daniel Onoriu este obligat să își plătească suma de 200 de lei, fiind considerate cheltuieli de judecată.

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

”În temeiul art.425/1 alin.7 pct.1 lit.b N.C.proc.pen. în ref. la art.204 N.C.proc.pen., respinge- ca nefondată- contestaţia formulată de inculpatul ONORIU DANIEL-CĂTĂLIN împotriva încheierii de şedinţă din data de 06.02.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti- Secţia Penală în dosarul nr. 477/299/2023.

În temeiul art.275 alin.2 N.C.proc.pen., obligă pe contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. În temeiul art.272 alin.2 N.C.proc.pen., onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 200 lei (parţial), se suportă din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia părţii şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 15.02.2023”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Citește și: Daniel Onoriu s-a trezit din comă! Anunțul a fost făcut de verișoara pilotului

Citeste si: Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club din Capitală! Ce s-a întâmplat, de fapt- kfetele.ro

Citeste si: Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si