Ilinca Vandici, Silvia Ioniță, Simona Pătruleasa, Andreea Mantea, Mihai Ghiță, Teo Trandafir, Bursucu, Raluca Bădulescu, Victor Slav, Ilinca Obădescu, Christian Sabbagh, Denise Rifai, Maurice Munteanu se numără printre vedetele care transmit la unison mesajul unei campanii emoționante: „Dăruiește Crăciun!”.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! La târgul de Crăciun, ca la pomul lăudat! Incidente și dezamăgiri: „Băi, trădătorilor!”

Cu un simplu gest, constând într-o donație în valoare de 2 Euro, prin SMS, cu textul Ajut, la 8844, număr valabil în rețelele Orange și Vodafone, oricine poate fi alături de familii greu

încercate.

daruieste-craciun-alaturi-de-vedetele-kanal-d

Silvia Ioniță s-a alăturat campaniei „Dăruiește Crăciun”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bradul de Crăciun, sub care au fost așezate sumedenie de daruri, a fost elementul central al unor întâlniri emoționante. Vedetele Kanal D au împodobit bradul alături de copii pentru care, până nu demult, Crăciunul părea că nu există. Împreună au povestit, au depănat amintiri, au zâmbit, au făcut fotografii lângă brad și au simțit cu toții bucuria de a avea oameni dragi alături.

daruieste-craciun-alaturi-de-vedetele-kanal-d

Andreea Mantea și Mihai Ghiță au mers acasă la familia nevoiașă.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”, Povești de călătorie pe tărâmul vinului

„Am primit prin intermediul campaniei <Dăruiește Crăciun!> infinit mai mult decât am dăruit. Pentru mine este o lecție de viață, a cărei frumusețe îmi doresc să o simțiți și să o trăiți cu toții! Darurile pe care le-am primit de la cei în casa cărora am intrat, înțelepciune, zâmbet, căldură, îmbrățișări, bunătate, firesc, empatie, sunt infinit mai importante și mai prețioase decât ceea ce am dăruit material.

Spiritul Crăciunului este despre daruri de suflet și despre iubire în forma ei cea mai pură!”, a spus Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D de la ora 19:00, de luni până vineri.

daruieste-craciun-alaturi-de-vedetele-kanal-d

Ilinca Vandici aduce un zâmbet pe chipul copiilor.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

“M-a emoționat bucuria pură a acestor copii! Sunt fericită că am putut fi alături de ei, că am îmbodobit bradul împreună!”, a spus emoționată Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii “O nouă șansă”, după o întâlnire plină de trăiri memorabile atât pentru îndrăgita vedetă, cât și pentru micuții pe care i-a făcut fericiți prin simpla ei prezență.

„Există copii care nu au ce pune pe masă în seară de Crăciun, care nu au îmbrăcăminte de iarnă, pentru care o jucărie reprezintă un lux. Putem schimba această situație, putem să fim alături de ei și să le oferim bucurie, speranța!”, a declarat Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii „Asta-i România!”

Citeste si: Marele premiu „Roata Norocului”, o mașină, a fost câștigat aseară! Adriana Ramona Radu, o buzoiancă de 30 de ani, și-a adjudecat mașina după un joc de infarct!

“A fost o întâlnire emoționantă cu adevărat. Am simțit bucuria Sărbătorilor în mijlocul acestor copii care ne priveau cu atâta bucurie, cu încredere, cu speranță! Fiecare dintre noi poate să ajute. Cu un singur SMS la 8844 poți face un copil să zâmbească! E atât de simplu! Dăruiește Crăciun…acolo unde nu există!”, spune Ilinca Vandici, prezentatoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”.

daruieste-craciun-alaturi-de-vedetele-kanal-d

Ilinca Vandici aduce un zâmbet pe chipul copiilor.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Ar trebui să fim buni, generoși, empatici în fiecare zi, nu doar de Sărbători.

Pentru foarte mulți copii din această țară, doar Crăciunul mai aduce lumina în griul vieții. Ar fi frumos dacă am Dărui Crăciun în fiecare zi!”, a spus Victor Slav, vedetă „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Există, din păcate, copii pentru care Moș Crăciun este doar un vis frumos. Sunt fericit că am reușit să aduc zâmbet și speranță într-o mare de suferință”, a adăugat Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D de la ora 18:00, din weekend.

daruieste-craciun-alaturi-de-vedetele-kanal-d

Vedetele Kanal D în cadrul campaniei „Dăruiește Crăciun”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Campania <Dăruiește Crăciun!> este un îndemn la bunătate, la solidaritate și iubire. Toate aceste lucruri i-au făcut, de-a lungul anilor, pe telespectatorii Kanal D să ne fie alături și împreună să dăruim bucurie și speranță”, a spus Simona Pătruleasa, prezentatoarea Jurnalului Kanal D de la prânz, de vineri până duminică.

daruieste-craciun-alaturi-de-vedetele-kanal-d

Ilinca Obădescu, alături de micuții nevoiași.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

„A fost o bucurie pentru mine să ofer câteva momente minunate unui copil care avea nevoie de speranța! Am împodobit bradul, mi-a povestit o mulțime de lucruri și cred ca de întâmplarea aceasta frumoasă ne vom aduce aminte amândoi multa vreme J”, a spus Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D de la ora 12:00, de luni pana joi.

Citeste si: Teo Trandafir a dezvăluit cu ce vedete din România ar accepta să se căsătorească, fără să stea pe gânduri. Ce a spus prezentatoarea Kanal D despre Jador? "Sunt convinsă că..."

„Am fost atât de fericită să merg în mijlocul unei familii cu atâția copii și să le ofer bucurie, speranță! Pentru mine Sărbătorile au început din momentul în care m-a întâmpinat cu un zâmbet uriaș un băiețel pentru care Crăciunul părea foarte îndepărtat...”, a declarat Raluca Bădulescu, vedeta „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre întâlnirea care a emoționat-o până la lacrimi.

Campania „Dăruiește Crăciun” este dezvoltată de Kanal D împreună cu asociația FDP- Protagoniști în Educație. Suma strânsă în urmă donațiilor făcute prin SMS, la 8844, va fi direcționată către familii aflate în situații dificile, prin intermediul FDP- Protagoniști în Educație.

Fiți alături de vedetele Kanal D în acest demers plin de generozitate, compasiune și umanitate, cu un gest mic putem aduce împreună zâmbetul pe chipul unor copii acolo unde Crăciunul pare că nu există.

daruieste-craciun-alaturi-de-vedetele-kanal-d

Simona Pătruleasa aduce un zâmbet pe chipul familiilor greu încercate de soartă.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Numărul 8844 este valabil în rețelele Orange și Vodafone. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețeaua Orage, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone clienții nu plătesc TVA. Pentru dezabonare, trimite gratuit „Ajut STOP” la 8844.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si