Klaus Iohannis i-a felicitat pe cei doi sportivi pentru performanţele obţinute şi l e cere autorităţilor să sprijine sportivii.

David Popovici a fost decorat cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler

„Fiecare tânăr sportiv trebuie să se simtă susţinut şi încurajat de autorităţi, iar aici fac un apel cât se poate de clar către decidenţi: Implicaţi-vă şi creaţi cadrul de care sportivii noştri au nevoie pentru a face performanţă! Sportivii noştri au nevoie de mai multă implicare din partea autorităţilor centrale şi locale, atât din punct de vedere financiar, cât şi

prin dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii sportive, astfel încât aceştia să se poată antrena la cele mai înalte standarde”, a spus Klaus Iohannis.

Citeste si: David Popovici a câștigat a patra medalie de aur la Campionatul European de juniori

Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler antrenorului Adrian Rădulescu. ”Adrian Rădulescu a demonstrat că este mai mult decât un antrenor, este un profesionist desăvârşit, un adevărat mentor, prieten şi un exemplu demn de urmat de către sportivii săi.”, a spus Iohannis. 

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Președintele României consideră această reușită ca fiind un nou capitol în istoria natației românești.

Klaus Iohannis le cere autorităților să se implice în sprijinirea şi ajutorarea sportivilor

Președintele României a recunoscut că în domeniul infrastructurii sportive, statul nu a adus un aport esenţial. El cere autorităților mai multe investiţii în domeniul sportului din România.

Citeste si: David Popovici, poveste de film: Cum s-a apucat de înot?

„Dragă David, Dragă Adrian, Împreună aţi găsit reţeta excelenţei sportive, iar legătura voastră sunt sigur că va continua cu realizări la fel de frumoase.

Am convingerea că ne veţi oferi noi momente de bucurie. Românii vă sunt alături şi vă susţin! Vă felicit din toata inima pentru victoriile obţinute şi vă mulţumesc pentru că reprezentaţi România. Sunt sigur că vă aşteaptă un drum plin de satisfacţii şi că vă veţi dedica cu aceeaşi pasiune acestui sport! Vă urez mult succes şi la viitoarele competiţii!”, a conchis preşedintele Iohannis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si