Cu toate că din punct de vedere financiar nu este o investiție bună pentru că valoarea unei mașini se depreciază extrem de repede, deținerea acesteia oferă o serie de avantaje care nu pot fi obținute printr-o altfel de situație. Posibilitatea de a putea pleca la orice oră din zi sau din noapte către orice destinație este cel mai important avantaj oferit de către achiziționarea unui autovehicul. Având în vedere că pentru a putea achiziționa un autovehicul este necesară realizarea unui efort financiar foarte mare este necesar ca această investiție să fie protejată din punct de vedere financiar.

Protejarea acesteia se realizează prin achiziționarea celor mai importante asigurări auto existente în acest moment pe piața asigurărilor auto. Evident, este vorba despre RCA și CASCO. Una dintre aceste asigurări este de tip facultativ, respectiv cea CASCO, și cealaltă este obligatorie pentru a putea conduce autovehiculul în condiții legale.

O mașină neasigurată nu poate fi condusă!

 Conducând un autovehicul se pot petrece foarte multe situații care se pot solda cu pagube materiale sau umane. Evident, nici un proprietar de autovehicul nu dorește să fie implicat într-o astfel de situație însă acestea nu sunt după voia noastră. Puțină neatenție sau viteză și lucrurile pot scăpa de sub control. Pentru ca persoana vătămată să nu rămână cu pierderile cauzate ca urmare a producerii unui accident este obligatoriu ca fiecare proprietar de autovehicul să dețină o asigurare de răspundere civilă auto. Aceasta poate fi achiziționată de la orice firmă care este specializată în comercializarea asigurărilor auto.

Deținând o astfel de asigurare sunt plătite pagubele care sunt comise de către un șofer de autovehicul.

Citeste si: La ce să fii atent atunci când cumperi anvelope?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Pentru ca acesta să nu rămână cu propria pagubă se recomandă deținerea unei asigurări de tip CASCO. Aceasta este opțională ceea ce înseamnă că un autovehicul poate fi condus în condiții legale chiar dacă autovehiculul nu deține o asigurare de tip CASCO. Dar, dacă nu este avută o astfel de asigurare trebuie ca propria pagubă să fie achitată din propriul buzunar. Nu sună deloc bine o astfel de situație mai ales în cazul în care este vorba despre deținerea unui autovehicul care a costat foarte mult. La un astfel de autoturism până și cea mai mică chestie care trebuie reparată va costa foarte mult din punct de vedere financiar. Așadar, este oportună deținerea unui CASCO mai ales în cazul în care este vorba despre realizarea unui efort foarte mare pentru achiziționarea autovehiculului.

Pentru ca un bun să poată fi utilizat o perioadă cât mai lungă de timp este necesar ca acesta să fie asigurat

Viața este formată din foarte multe momente imprevizibile ceea ce înseamnă că trebuie să avem pregătite soluții pentru orice scenariu ar putea apărea. În cazul proprietarilor de autovehicule aceștia trebuie să fie pregătiți pentru a putea răspunde cât mai prompt din punct de vedere financiar în cazul producerii unui accident rutier. Un astfel de răspuns nu poate fi oferit decât cu ajutorul unei firme care se ocupă cu asigurarea autovehiculelor.

Pentru a o putea achiziționa pe cea mai potrivită nevoilor avute trebuie ținut cont de o serie de aspecte, cele mai importante fiind următoarele:

  • Care este prejudiciul maxim pe care îl poate acoperi tipul de asigurare care urmează să fie achiziționată. Având în vedere că niciodată nu se poate ști care este valoarea maximă a unui posibil prejudiciu se recomandă achiziționarea unei asigurări care acoperă un plafon cât mai mare atunci când vine vorba despre suma maximă care poate fi oferită drept despăgubire.
  • Prestigiul de care se bucură firma de la care se dorește achiziționarea asigurării. Pentru a putea avea un nivel cât mai mare de siguranță este necesară achiziționarea unei asigurări oferită de către o firmă care este respectată și apreciată de către un număr cât mai mare de persoane.
  • Care sunt condițiile care trebuie să fie îndeplinite pentru ca asigurarea să poată fi utilizată în cele mai eficiente condiții. Este un aspect foarte important având în vedere că în contractul de asigurare pe care îl semnează o persoană care dorește să se bucure de avantajele oferite de către deținerea unei asigurări sunt trecute clauze care de cele mai multe ori nu sunt citite.

Prestigeasig.ro oferă varietatea de asigurări necesară pentru ca un număr foarte mare de oameni să fie mulțumiți

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Cu o experiență de peste 10 ani de activitate, prestigeasig.ro, este firma de care ai nevoie în momentul în care trebuie să asiguri un bun, persoană, etc. Experiența avută de către personalul care lucrează în cadrul acestei firme, importanța pe care o acordă pentru a putea rezolva problemele cu care se confruntă oamenii care doresc să achiziționeze asigurări dar și varietatea mare de tipuri de asigurări pe care o pune la dispoziția clienților sunt doar câteva dintre aspectele care fac ca această firmă să fie unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața asiguratorilor din țara noastră. Pentru a putea afla cât mai multe detalii despre varietatea de asigurări oferită dar și despre ajutorul pe care acestea îl oferă oamenilor trebuie luată legătura cu unul dintre specialiștii care lucrează în această firmă. Acesta este primul pas care trebuie să fie parcurs pentru a putea beneficia de avantajele unei asigurări realizată în beneficiul clienților.

Citeste si: Cele mai mici mașini electrice din lume


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si