S-au aflat noi detalii în cazul răpirii milionarului din București! Bărbatul ar fi fost din nou în fața anchetatorilor și le-ar fi spus acestora că el deținea criptomonede, informează Antena 3 CNN.

Ce i-au cerut indivizii cetățeanului moldovean?

Cei trei indivizi care l-ar fi răpit și torturat pe individ ar fi tot cetățeni moldoveni și ar fi acționat la pont. Ei ar fi știut că bărbatul în vârstă de 33 de ani deținea criptomodene, așadar i-au cerut parolele portofelului virtual, lucru pe care acesta l-a refuzat.

Atunci, vinovații l-ar fi legat la mâini, l-au urcat într-o dubă și l-au dus în zona podului Pipera. Paznicul complexului de lux ar fi văzut întreaga scenă și a sunat la 112.

Motiv răpire milionar București

Imagine cu parcarea de unde ar fi fost răpit bărbatul.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Răzbunare într-un complex rezidenţial din Capitală! Tânăr răpit cu duba, sechestrat și torturat, apoi abandonat pe o stradă din Pipera

Pe drum ar fi fost bătut, însă parolele nu le-a spus, a mai transmis sursa citată mai sus.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Totuși, pentru a scăpa, milionarul s-ar fi oferit să le dea bărbaților 10.000 de lei pe care îi avea în casă, însă s-a izbit de un refuz categoric.

Mai apoi, acesta a fost abandonat în câmp, acolo unde a fost văzut de un trecător, care a alertat autoritățile.

Răpitorii sunt în continuare căutați

În continuare, cei 3 indivizi sunt de negăsit, deși oamenii legii au portretul lor, realizat pe baza descrierii victimei. Potrivit unor surse, aceștia ar fi reușit să plece deja din România, ceea ce îngreunează și mai mult misiunea polițiștilor.

"În aceste momente sunt efectuate investigații, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor" a transmis  Poliția Capitalei.

Motiv răpire milionar București

Imagine cu podul unde ar fi fost abandonat bărbatul.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: A mers cu unchiul decedat la bancă pentru a lua un împrumut. "Nu arată prea bine". Cum și-au dat seama ofițerii de credit că e ceva în neregulă?

Duba bărbaților a fost găsită în apropiere de locul în care a fost abandonat milionarul, însă aceasta ar fi fost vândută de mai multe ori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si