De ce nu a mai vrut Livian de la Puterea Dragostei o relație cu Bianca. Ascunde un secret teribil

Livian a povestit într-un vlog publicat pe canalul său de Youtube amănunte picante din relația lui cu Bianca.

Catalina Popa, duminică 06 septembrie 2020 , 16:40

De ce nu a mai vrut Livian de la Puterea Dragostei o relație cu Bianca
De ce nu a mai vrut Livian de la Puterea Dragostei o relație cu Bianca
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Deși spune că a iubit-o foarte mult și că mereu s-a gândit la o împăcare, Livian nu a putut să treacă peste un singur lucru.

„Eu totuși am sperat că ea se va schimba, îmi zicea că afară este altfel. Am stat cu ea în săptămâna aia când am venit la București cu Petzi. A încercat să mă prostească iar în săptămâna aia. Cum? Am rămas la ea. Eu când nu eram cu langa ea nu mai voiam să fiu cu ea, dar când eram amândoi nu mai eram curios de nimic. Ziceam să trăiesc momentul și clipa. Sentimentul mă mai prostea. În săptămâna aia s-au mai întâmplat niște faze, eu am zis doar pe sfert și jumătate. Ca să trag un semnal de alarmă în fața Biancăi. Ea după ce s-a întâmplat toată faza asta, mai arunca câte un fitil să-mi pună susținătorii în cap, apoi pe la 2-3 noaptea îmi trimitea mesaje și își cerea scuze. Nu poți face așa ceva dacă ai sentimente pentru cineva. Chiar dacă ea întărâta susținătorii împotriva mea, eu tot am fost alături de ea. Eu când mă duc la drum cu o fată, dar trec câteva luni și apare un secret. Tu nu mi-ai zis nimic. Trecem peste, dar îți zic atunci să-mi spui tot, că eu nu pot să dorm cu un străin în pat, să fiu luat prin surprindere. Au apărut clipurile din februarie, trec și peste astea. Am ajuns, s-a terminat competiția și am mai aflat ceva când am stat la ea. Atunci am zis, trebuie să ai un tupeu extraordinar ca eu să trec peste ce a apărut, clipurile și toate alea, iar tu mă lași totul până când nu se mai poate ascunde. E pe punctul să se afle!", a spus Livian.

Citeste si: Cristian Comănici de la „Puterea Dragostei” a fost pedepsit. Ce i-au făcut băieții

Citeste si: Live pe Stream Online „Puterea Dragostei” - Ediția de miercuri, 2 septembrie 2020

De ce nu a mai vrut Livian de la Puterea Dragostei o relație cu Bianca
De ce nu a mai vrut Livian de la Puterea Dragostei o relație cu Bianca

Nelson Mondialu aruncă bomba! Unde pleacă Livian cu noua iubită

"În secolul XXI fiți atenți aici, ceva imprevizibil, pleacă Lobo cu iubia lui frumoasă în excursie, cu Nicol, în secoul XXI uitați ce le-a pus Liana!"
Nelson Mondialu face marele anunț: Livian și noua iubită pleacă în Turcia! Sunt acceptați în emisiune doar că 14 zile trebuie să stea în carantină, anunță Nelson.
"Votați Lobo și Nicol, vot sezonul 3. Oricum sunt acceptați. Ei merg să-și exprime adevărata iubire. Să dea lecții."

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si