De ce nu are Cumpănașu fotografii cu Alexandra? Adriana Bahmuțeanu aruncă bomba

Știrea că Alexandru Cumpănașu dorește să candideze la Președinția României a declanșat reacții diverse în spațiul public, mulți acuzându-l pe unchiul Alexandrei Măceșanu că și-a făcut ”imagine” în urma tragediei din Caracal. Mai mult, a fost pusă sub semnul întrebării și relația dintre Cumpănașu și nepoata sa.

R.B., marți 03 septembrie 2019 , 11:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandru Cumpănașu a declarat că nu a văzut-o foarte des pe nepoata sa, însă – măcar o dată pe an – s-au întâlnit. Adriana Bahmuțeanu a urmărit, la rândul ei, ”cazul Caracal” și a ajuns la concluzia că Alexandru Cumpănașu nu avea relații foarte apropiate cu Alexandra și cu familia ei. Concluzia Adrianei Bahmuțeanu se bazează pe faptul că nu există fotografii în care Alexandru Cumpănașu să apară alături de Alexandra Măceșanu.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu este omul masonilor? “Șeful Masoneriei române a binecuvântat o organizație dubioasă”

”Cumpănașu se vrea președinte! Știrea asta i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, inclusiv pe mine, deși m-am tot întrebat cine va profita de pe urma tragediei de la Caracal. Sunt convinsă și că dl Cumpănașu nu avea nici relații foarte apropiate cu vărul său (altfel ar fi scos în presa poze cu ”familia”), nici că a dat dovadă de prea multă empatie cu victimele, după reacțiile sale televizate reci și vehemente dar că tot tămbălăul are un scop”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de socializare, conform cancan.ro.

Citeste si: Ce bogată este soţia lui Alexandru Cumpănaşu! Simona şi-a cumpărat teren şi casă înainte să se mărite cu unchiul Alexandrei Măceşanu!

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si