De ce nu s-a uitat Alex Moraru la finala Exatlon 2? Războinicul din primul sezon era în ring la ora finalei

Alex Moraru de la Exatlon 1 a ratat finala celei de-a doua ediţii a show-ului filmat în Republica Dominicană.

Radu Constantin, vineri 21 decembrie 2018 , 18:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alex Moraru nu s-a uitat la finala celui de-al doilea sezon al Exatlon 2. Războinicul de la Exatlon 1 era puţin ocupat în momentul finalei, respectiv avea propria luptă în ring, în cadrul galei ”Lorzii ringului”.

Alex Moraru, care a fost cap de afiş în această gală, a ieşit câştigător după trei runde, dominate de sportivul de la Exatlon.

Alex Moraru este practicant

de kickboxing şi este bun prieten cu Ionuţ Jaguarul, pe care l-a cunoscut în primul sezon al Exatlon. Moraru a venit loa mijlocul concursului şi a fost o prezenţă controversată, fiind acuzat că îl influenţează negativ pe Ionuţ. Până la urmă, Moraru a fost nominalizat de colegi şi eliminat la televoting.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si