De ce să apelezi la o firmă de recrutare muncitori din Asia?

Migrația și criza forței de muncă sunt teme intens dezbătute, care par discutate la nesfârșit și pentru care nu sunt găsite soluții concrete. În plus, problema tinde să se acutizeze. Forța de muncă de la noi din țară pleacă spre alte țări din Europa, căutând condiții de viață mai bune. România importă forță de muncă din țările asiatice, acolo unde populația se confruntă cu mai multe lipsuri materiale accentuate, comparativ cu țara noastră și pentru care noi oferim condiții mai atractive.

Author: Laura Macovei marți 17 mai 2022 , 16:02

De ce să apelezi la o firmă de recrutare muncitori din Asia?

De ce să apelezi la o firmă de recrutare muncitori din Asia?

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pentru a aduce astfel de angajați, va trebui să colaborezi cu o firma recrutare muncitori din Asia, care să te ajute să

faci toate documentele necesare pentru a aduce muncitori în firma ta.

Lipsa forței de muncă poate fi suplinită cu angajați asiatici

Migrația forței de muncă și educația neadaptată dar și natalitatea scăzută, aduc deficit tot mai mare de personal. O astfel de realitate limitează cu mult perspectivele atragerii de capital și stopează în permanență dezvoltarea economică. În aceste condiții, pentru a asigura o bună funcționare a mai multor sectoare de activitate care sunt afectate de valul acesta, companiile apelează la recrutare din Asia și la muncitori străini.

Citeste si: Frontiera de la Siret, asaltată de un volum uriaș de marfă din Ucraina

Pentru a ajuta angajatorii din diverse domenii, așa cum sunt HoReCa, serviciile de producție și construcții, serviciile din agricultură și industria ușoară, companiile de recrutare oferă servicii complete pentru antreprenori.

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie- wowbiz.ro

Firmele de recrutare au experiență în plasarea și selectarea forței de muncă de peste 25 de ani și cunosc foarte bine toate procedurile naționale și internaționale, cât și legislația specifică domeniului de activitate pentru care se face recrutarea.

Angajații asiatici sunt mai cooperanți

Angajații pe care îi aduci din Asia în firma ta sunt mult mai cooperanți decât angajații români, deoarece condițiile de trai din țara lor sunt mai slabe decât cele de la noi și salariile sunt mai mici. Pentru ei nu este o problemă să locuiască mai mulți într-un apartament, chiar și atunci când nu se cunosc între ei. De asemenea, nu sunt foarte pretențioși în ceea ce privește mâncarea și văd un astfel de job ca pe o posibilitate de a evolua.

Citeste si: Impozitarea progresivă, dezbătută marți în coaliția de guvernare

Asta înseamnă că nu vei avea probleme cu ei în momentul în care trebuie să muncească și nici nu vor pleca prea devreme de la tine, dacă te comporți frumos cu ei.

Angajații asiatici sunt determinați să își mulțumească angajatorul

Pentru că sunt mulțumiți de condițiile de lucru de la noi, acești angajați se vor strădui să își mulțumească angajatorul și să își facă foarte bine treaba. În plus, sunt ceva mai deschiși când vine vorba de optimizarea timpului și vei obține mai puțin timp mort decât cu angajații români. Aceste diferențe devin vizibile în momentul în care analizezi productivitatea firmei tale și acesta este un alt motiv pentru care numeroși antreprenori vor să angajeze personal din Asia.

Citeste si: „Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu- kfetele.ro

Citeste si: Alina Radi, prietena Danei Roba, declarații tranșante despre starea make-up artistului: "Dacă voi nu aveți acele medicamente în spital, vreți să moară omul, că voi nu aveți medicamentele acelea"- radioimpuls.ro

Dacă și tu te numeri printre ei, tot ce trebuie să faci este să apelezi la o firmă de recrutări astfel încât să poți aduce muncitorii foarte rapid și ușor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si