De ce să pui sare în şampon? Milioane de persoane o fac deja!

De ce să pui sare în şampon? Cea mai ieftină și totodată cea mai bună soluție pentru a scăpa de mătreață!

E.T., luni 14 octombrie 2019 , 19:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Una dintre cele mai mari probleme ale părului o constituie mătreaţa, care este extrem de enervantă, mai ales atunci când este îmsoţită de mâncărime. Ce putem face pentru a scăpa de problema enervantă? Vă propunem cea mai ieftină și totodată cea mai bună soluție: puneți sare în șampon! 

Utilizarea sării pentru păr are efecte incredibile asupra acestuia. Iar dacă vă confruntați cu un păr uleios, este extraordinară! În acest caz, puneți două-trei linguri cu sare în șamponul pe care îl folosiți și spălați părul. Veți vedea rezultate încă de la prima spălare.

Mai mult decât atât, sarea ajută și la creșterea părului. După ce vă spălați podoaba capilară, masați scalpul cu sare de mare timp de zece minute, apoi clătiți. Repetați procedeul de două ori pe săptămână timp de trei luni. Pentru a scăpa de mătreață, împărțiți părul în secțiuni, apoi presărați sare pe scalp.

Citeste si: Sfânta Parascheva. Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o spui AZI!

Citeste si: Avertismentul dur al unui preot: ”Să vă feriți de această icoană!”

Masați cinci-zece minute și clătiți. Pentru efect maxim, specialiștii recomandă să alegeți sare de mare pentru că hrănește scalpul în profunzime sau are de masă iodată.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si