De la ce ar fi izbucnit incendiul de la Matei Balș? - surse

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, într-un corp de clădire al Spitalului Matei Balș. Patru oameni au murit. Cum ar fi izbucnit incendiul? Informații pe surse.

Author: Mircea Pop vineri 29 ianuarie 2021 , 08:32

Incendiu la Matei Balș
Incendiu la Matei Balș
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit unor surse citate de Antena 3, primul scenariu referitor la cauza incendiului este cel al izbucnirii din cauza unei aeroterme.

Apelul la 112 care anunţa incendiul de la Institutul ”Matei Balş” a fost la 5:05, iar primul echipaj de pompieri a ajuns la 05:13, acesştia constatând

că ardea cu foc deschis la parterul clădirii, cu degajări mari de fum, patru saloane fiind afectate.

Citeste si: Toni Grecu se afla internat la Matei Balș când a izbucnit incendiul

”Primul apel a intrat în specială la 05:05. Primul echipaj de pompieri a ajuns la 05:13, după 8 minute, a constatat că ardea cu flacără deschisă la parterul clădirii, pe o suprafaţă de circa 100-120 mp. Au fost afectate patru saloane, era o ardere generalizată, cu degajări mari de fum şi posibilităţi reale de extindere la etajul 1 pe faţadă.

Patru persoane au murit în incendiu

Am intervenit atât din exterior cât şi din interior, s-au instituit echipe de căutare-salvare, concomitent cu echipele de lichidare şi localizare a incendiului.

Am reuşit să lichidăm incendiul şi să evacuăm personalul atât de la etajele superioare cât şi de la parterul clădirii”, a relatat vineri dimineaţă comandantul intervenţiei.

Citeste si: Ministrul Vlad Voiculescu, despre incendiul de la Matei Balș: Este clar că este o problemă

Patru persoane au decedat, celelalte 102 au fost evacuate şi transportate către echipajele de prim ajutor şi ulterior către spitalele desemnate.

Citeste si: BREAKING NEWS- Incendiu la Institutul ”Matei Balş” din Capitală: Patru pacienți au decedat. PRIMELE IMAGINI


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si