Dean Lorich, renumitul chirurg  care l-a tratat si pe Bono, a fost gasit mort in locuinta sa
Social

Dean Lorich, renumitul chirurg care l-a tratat si pe Bono, a fost gasit mort in locuinta sa

A.S.
11 dec 2017

Un renumit medic chirurg a fost gasit mort in casa, cu un cutit infipt in piept. Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Renumitul chirurg american, Dean Lorich (54 de ani), cel care l-a tratat pe Bono, solistul trupei U2, a fost gasit mort in locuinta sa in urma cu cateva ore.

Fiica sa cea mica, in vasrta de 11 ani, este cea care a facut descoperirea macabra. Chirurgul cazea pe podeaua baii, intr-o balta de sange, iar in piept avea infipt un cutit.

Sotia si fiica cea mare nu erau acasa in momentul producerii tragediei. Politistii ajunsi la fata locului au declarat ca nu exista urme de intrare prin efractie si ca cel mai probabil a fost vorba despre o sinucidere.

Citeste si: Iubita unui fotbalist de renume s-a sinucis! Ultimele ei cuvinte sunt infioratoare: "Sunt satula de tot. M-am saturat sa..."

Dean Lorich era directorul Serviciului de Traume ortopedice al Spitalului de Chirurgie Speciala si Seful Serviciului de Traumatologie Ortopedica din cadrul Spitalului Presbyteranian din New York.

Sursa: New York Post

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook