Decizie bizară a judecătorilor, după ce Romaniţa a anunţat finalul luptei pentru averea lui Adrian Iovan! Dosarul va fi rejudecat

Luna trecută, Romaniţa Iovan a anunţat că a achiziţionat vila în care şi-a trăit ultimii ani fostul ei soţ, Adrian Iovan. Câteva zile mai târziu, lucrurile aveau să se complice din nou.

Webeditor: G. S. Author: Radu Constantin luni 19 noiembrie 2018 , 20:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

După mai bine de 4 ani de luptă în instanţă pentru averea lui Adrian Iovan, dosarul a fost retrimis de la Curtea de Apel la Tribunalul Bucureşti ”în vederea continuării cauzei”. Decizia instanţei a fost luată la sfârştiul lunii trecute. Paradoxal, cu doar 10 zile înainte, Romaniţa declara la un post de televiziune că lupta pentru vila din Otopeni între fiul şi iubita lui Adrian Iovan s-a încheiat definitiv.

Acest conflict între fiul meu şi doamna Steriu s-a încheiat pentru că s-a făcut un act de partaj şi în virtutea acestui act de partaj, Albert a achiziţionat şi cealaltă jumătate. El a moştenit un sfert. Adrian avea doi copii. O jumătate îi revenea Irinei şi o jumătate lui Albert. Albert, de 4 ani şi jumătate a achiziţionat sfertul Irinei. De aceea Albert avea jumătate pentru că el deja investise într-un sfert de casă.

După care, acum a achiziţionat şi cealaltă jumătate, deci Albert, în momentul de faţă este unicul proprietar al casei tatălui lui.

Deci Albert Adrian Iovan e proprietarul caei din strada Aviator Adrian Iovan. Este o mare fericire pentru Albert”, spunea Romaniţa cu o lună în urmă.

Situaţia casei din Otopeni a fost una destul de încurcată. Aici a locuit Adrian Iovan în ultimii ani din viaţă alături de iubita lui de după divorţul de Romaniţa, medicul Mihaela Steriu, care şi deţinea jumătate din proprietate. Din 2014, Romaniţa şi Mihaela şi-au disputat în instanţă dreptul la vila din Otopeni sau măcar un program de vizită pentru Albert, care dorea să reintre în camera lui din casa tatălui său.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si