"Stie ca a fost un erou". Fiul lui Adrian Iovan a inceput sa puna intrebari despre tatal lui - Romanita Iovan: "Se studiaza si cauta asemanarile cu Adrian"

Romanita Iovan s-a intors de la parastasul de 4 ani al lui Adrian Iovan, care a avut loc in Muntii Apuseni, la locul tragediei aviatice in care acesta a decedat.

Author: V.P. luni 05 februarie 2018 , 15:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Invitata la emisiunea Teo Show, Romanita Iovan a povestit ca fiul ei Albert este foarte interesat de viata tatalui lui si ca il considera un erou.

"E important pentru Albert sa stie ca tatal lui a fost un erou.

S-a maturizat precoce, dar a ajuns in momentul de fata sa se bucure ca poate sa faca ceva pentru Adrian, tatal lui. Perceptia lui a fost diferita la fiecare varsta. De doua ori nu si-a serbat onomastica, e o durere pentru el ca tatal lui nu mai. Dar este o legatura psihica si sentimentala, acestea nu se pierd. Are gena lui, seamana cu Adrian. Noi vorbim despre Adrian in fiecare zi, iar Albert isi aduce aminte de el. M-a intrebat acum cateva zile cum m-a cerut Adrian de sotie. I-am povestit ca la Dubai, pe dune de nisip. Mi-a cerut sa vada inelul. Este un copil foarte sensibil.
Se studiaza pe el insusi, cauta asemanarile cu tatal lui
", a spus Romania Iovan, la Teo Show.

"De fiecare cand mergem la parastas, iese soarele. Peisajul este mirific. Este o poveste de viata de fiecare data cand mergem acolo, in peisajul ala minunat. Oamenii din Horea sunt minunati, Ardealul este altceva. Albert isi doreste ba sa fie astronaunt, ba agent CIA. Vrea sa experimenteze si il las", a mai spus aceasta.
 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si