Se duce o luptă crâncenă între Rusia și Ucraina, de mai bine de o lună. În prezent, conflictul dintre cele două țări este în plină desfășurare. Serviciile de informații britanice și americane au făcut o serie de declarații controversate, despre ce se întâmplă, de fapt, pe câmpul de luptă, dar și despre situația soldaților ruși.

Citeste si: Vladimir Putin se bucură de o popularitate crescută în Rusia. 83% dintre ruși sunt de acord cu acțiunea militară a președintelui rus în Ucraina

În fiecare zi apar noi informații despre război. Acum informațiile controversate apar chiar din partea Serviciilor de informații britanice și americane, care susține că Valdimir Putin nu știe adevărul de pe front.

Ce se întâmplă în a 37-a zi de război

S-au făcut publice noi dezvăluiri de pe câmpul de luptă și despre situația în care sunt soldații ruși. Mai exact, Serviciile secrete susțin că forțele armate ruse îi ascund adevărul șefului de stat, Vladimir Putin, în privința pierderilor grele și evoluția situației din teren.

Citeste si: 8 români din 10 urmăresc evenimentele războiului din Ucraina. Peste 60% dintre aceștia se tem că România ar putea fi invadată de ruși

Joe Biden consideră că liderul de la Kremlin s-a autoizolat, pentru a nu asista la ceea ce se întâmplă și a nu fi suspus vreunui pericol major, care ar putea să-l „aștepte" în orice moment.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

„Nu spun asta cu certitudine, dar se pare că (Putin) s-a autoizolat și sunt semnale că și-a concediat sau i-a arestat la domiciliu pe unii dintre sfătuitorii săi”, a declarat Joe Biden.

Imediat, oficialii de la Moscova au eliminat și negat informațiile și acuzațiile aduse. Mai exact, Vladimir Putin nu poate fi dezinformat de propriii consilieri.

Citeste si: Rusia este îngrijorată că Washingtonul nu este cu adevărat informat de ceea ce se întâmplă la Kremlin: ,,Acest lucru poate duce la decizii eronate din partea SUA”

„Asta înseamnă că nici Departamentul de Stat, nici Pentagonul nu au informații reale despre ce se întâmplă la Kremlin. Pur și simplu, nu înțeleg ce se întâmplă la Kremlin, nu-l înțeleg pe președintele Putin, nu înțeleg mecanismul de luare a deciziilor”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”- kfetele.ro

Citeste si: Electric Castle 2024. Programul zilei de sâmbătă a festivalului de la Bonțida- radioimpuls.ro

Însă, tot din partea Serviciilor de informații britanice și americane a venit o informație cum că forțele armate ruse ar fi fără muniție, arme și fără forțe de luptă, astfel că o bună parte din ei încearcă din răsputeri să plece acasă, în Rusia.

„Am văzut soldați ruși fără arme şi muniţie, demoralizaţi, refuzând să îndeplinească ordinele, sabotându-și propriile echipamente, chiar doborând accidental un avion propriu. Credem că principalilor consilieri ai lui Putin le este frică să-i spună adevărul, ceea ce se întâmplă. Amploarea acestor erori de judecată trebuie să fie cunoscută de regimul de la Kremlin”, Jeremy Fleming, directorul Centrului Guvernamental de Comunicații.

Citeste si: O tânără refugiată din Ucraina a filmat condițiile dintr-un adăpost: „Ce primesc ucrainenii într-un adăpost românesc”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si