Declarații tulburătoare ale Angelei Similea despre intenția ei de a se stabili definitiv în America! VIDEO

Angela Similea a fost, în ultimii ani, mai mult plecată din România, iar zvonurile o dădeau plecată definitiv din țară, mulți crezând că a decis să se stabilească în Statele Unite ale Americii.

Webeditor: Georgiana Carp Author: Radu C. Munteanu vineri 26 aprilie 2019 , 12:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Viața Angelei Similea s-a schimbat radical după moartea soțului ei, politicianul Victor Surdu, în 2011. Artista a părăsit, la scurtă vreme după ce a rămas văduvă, conacul din Belciugatele, căminul conjugal.

Iar după ce a trecut perioada de doliu și a reușit să depășească depresia, a ales să-și petrească timpul mai ales peste Ocean, alături de fiul ei, Sorin Hilgen, și de copiii acestuia, Grace și Christian.

Citeste si: Scandalul e uriaș! Angela Similea le-a dat în judecată pe fiicele lui Victor Surdu, în procesul pentru moştenirea acestuia! Tribunalul i-a dat o lovitură teribilă celebrei cântăreţe! EXCLUSIV

Citeste si: Angela Similea, despre Eurovision: ””Îmi pare rău că s-a ajuns aici, au fost defecțiuni mari de organizare!”

Citeste si: Angela Similea, lovitură de teatru, după ce a anunţat că renunţă la moştenire! Cântăreaţa s-a răzgândit şi şi-a chemat cumnatul în instanţă| EXCLUSIV

Cu toate acestea, de curând, ea s-a întors în țară și, zilele trecute, a participat la lansarea a două CD-uri interpretate de ea, pe muzica lui Marius Țeicu. Și, cun această ocazie, a lămurit toate poveștile care au apărut în spațiul public despre ea. ”Înainte de a-i mulțumi lui Marius Țeicu pentru tot, vreau să fac câteva precizări, să îmi cer iertare. Să îmi cer iertare că cei care au avut nevoie de cântecele, de vocea sau de prezența mea, i-am vitregit câțiva ani. Explicația este că am avut nevoie de mine, a trebuit să mă întorc puțin la mine, pentru că venise vremea! Să nu credeți că v-am părăsit”, a spus Angela Similea.

Mai mult, vedeta muzicii ușoare a lămurit și viitorul ei, spulberând zvonurile care spuneau că ar pleca din România. ”Niciodată nu am avut, în niciun gând cel mai ascuns, intenția de a-mi părăsi țara. Eu am fost în permanență aici și am plecat doar în concedii. Iubesc călătoriile și am umblat foarte mult în lumea asta largă. Dar nu mi-am părăsit țara și nu mi-o voi părăsi niciodată. Pentru că și atunci când plecăm, numai spiritul nostru pleacă, noi rămânem aici”, a mai spus Angela Similea.

Mai mult, ca să risipească și mai mult zvonurile, a anunțat că pregătește și un concert uriaș, un proiect care să marcheze 50 de ani de la debutul ei în lumea mare a muzicii ușoare.

 

Angela Similea, luptă surdă pentru moștenire

Angela Similea s-a luptat în ultimii doi ani pentru moştenirea de familie, un teren de 6.500 de metri pătraţi şi o casă în satul Vişan, comuna Bârnova, în judeţul Iaşi, însă a fost învinsă pe 2 aprilie de Gabriel Surdu, fratele regretatului ei soţ. Rămasă văduvă în 2011, artista a fost hărţuită de creditori, a pierdut un apartament în Bucureşti pentru datorii de 700.000 € şi încearcă fără succes din 2014 să vândă vila din Belciugatele cu 750.000 de euro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si