Declarațiile sfâșietoare ale mamei lui Iulian, băiețelul de 8 ani găsit mort într-un bazin de dejecții

Minorul în vârstă de 8 ani dat dispărut în data de 2 noiembrie a.c. a fost găsit, în jurul orei 8.30, de către 2 paznici aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului.

K.B., vineri 08 noiembrie 2019 , 12:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mama lui Iulian Bițică nu mai are putere și este în stare de șoc. Mai mult, femeia a povestit, potrivit a1.ro, că Iulian era bătut constant de actuala soție a tatălui său și că aceasta se comporta extrem de urât cu el.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei a clacat: „Vrei să te lovesc? Nu mă aduce în situația în care să te lovesc!". Ce i-a făcut Mariana

Citeste si: Alertă într-o școală din Brașov. Mai muți elevi au fost internați după ce au contactat un virus periculos

Citeste si: Sărbătoare mare pentru creștinii din România. Vezi care este rugăciunea către Sfinții Mihail și Gavril care te va scăpa de orice necaz

„Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi” a spus mama lui Iulian Bițică, pentru a1.ro.

„La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat“ a mai spus femeia.

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si