Ella de la Puterea Dragostei a clacat: „Vrei să te lovesc? Nu mă aduce în situația în care să te lovesc!". Ce i-a făcut Mariana

Ella de la Puterea Dragostei a clacat din cauza Marianei. Concurenta a început să plângă din cauza acuzelor aduse de Mariana.

G.B., vineri 08 noiembrie 2019 , 10:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Mariana mă scoate din sărite!" a transmis Ella nervoasă după ce Mariana o acuză că încă îl iubește pe Jador, deși spunea că nu îl mai vrea.

Citeste si: Nelson Mondialu a ajuns în casa Puterea Dragostei! Primele imagini cu el în emisiune

„Tu spui că nu-l mai vrei, dar te uiți numai la video cu Jador. Și după gală, te-ai pus în fața mea cu telefonul și te uitai uite așa ...la Jador. Recunoaște că-l placi. Mai te și ferești! Te prind eu!" a transmis Mariana.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, lacrimi amare într-un clip: "Dumnezeu există"

Ella de la Puterea Dragostei a clacat: „Vrei să te lovesc? Nu mă aduce în situația în care să te lovesc!". Ce i-a făcut Mariana

Ella de la Puterea Dragostei a dat replica: „Dar care e problema ta? E viața mea privată, mă uit la cine vreau, fac ce vreau! Ești în emisiunea asta să mă urmărești pe mine? Mă scoți din sărite! Vrei să te lovesc? Nu mă aduce în situația în care să te lovesc! Daaaa...taci!!!".

Jador a intervenit din casa băieților, în apărarea Ellei: „Băi, Mariana! Mariana, las-o! Dacă ea așa simte, e normal, mă iubește! Ne iubim, ai o problemă cu asta? Ok, gata! Mariana, îți ajunge! Face ceea ce crede ea că e bine, tu o judeci că ce? Și dacă piesa ar fi pentru ea ce? Ar fi o problemă? Gata, Mariana! Las-o în pace!!! Mariana și tu faci multe greșeli, ok? Fata asta așa simte să facă, nu te mai lua tu de ea!".

Concurentul emisiunii a adăugat: „Mariana, încetează cu astea! Eu am avut ceva cu Ella dinainte să intri tu în emisiune."

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei: „Bogdan, dă să te ling un pic! Dă, te rog, sa te ling! Dă puțin!"

Jador i-a spus Andreei Mantea că nu vrea să o mai vadă plângând pe Ella din cauza Marianei.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si