Declaratiile surprinzatoare ale lui Emil Boc la meciul lui Daniel Ghita! "Sunt un muritor de rând, un spectactor obişnuit, care vine să vadă un om valoros"! INTERVIU EXCLUSIV! Video

Emil Boc, primarul Clujului, orasul care a gazduit intalnirea dintre Ghita si Poturak a fost in Sala Polivalenta, sa il sustina pe luptatorul roman

Author: Cornelia Ionescu Radu C. Munteanu Webeditor: Lia Popescu miercuri 31 octombrie 2018 , 21:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daniel Ghiţă a revenit în ring şi nu oricum, ci într-o manieră de mare campion! Indragitul kickboxer a ales să se lupte în an centenar şi nu oriunde, ci în faţă publicului din Cluj, oraş considerat în acest moment capitala sportului românesc.

În mod surprinzător, suporterul de lux al “regelui” ringului a fost Emil Boc, un personaj rar întâlnit la evenimentele din lumea sporturilor de contact! Edilul clujean a dorit însă, în mod special, să fie prezent în Sală Polivalenta, iar înainte de meci a fost extrem de emoţionat pentru Daniel Ghiţă.

“Sunt aici cu sufletul, cu gândul, cu energia mea şi cu prietenii, cu toţi ardelenii mei, să îl susţinem pe Daniel Ghiţă în drumul spre victorie. Va fi un meci greu, dar sunt sigur că va fi unul pe care sportivul nostru, românul nostru, îl va controla”, a spus Emil Boc, în exclusivitate, pentru stirilekanald.ro

înainte de dispută dintre Ghiţă şi Poturak.

Emil Boc, aparitie surprinzatoare la meciul lui Daniel Ghita! "Nu am avut ocazia pana acum sa il urmaresc"

Pe de altă parte, alegerea lui Daniel Ghiţă de a se bate la Cluj l-a impresionat pe Emil Boc.

“Este o mare onoare să găzduim la Cluj, în Capitala Ardealului, Capitala Transilvaniei, un asemenea eveniment, să punem în valoare Sală Polivalenta, cu cele 10.000 de locuri.

Daniel este o emblemă a României, este cel mai mare luptător al sporturilor de contact pe care l-a dat ţara noastră şi să revii după atâţia în ring în an centenar spune totul despre omul Daniel Ghiţă! Să se lupte pentru tricolor într-un asemenea moment este cel mai frumos gest de ataşament pentru tara”, a declarat Boc pentru stirilekanald.ro.

La final, Boc a avut şi un mesaj pentru campionul român. “Nu sunt un suporter de lux, aşa cum s-ar crede, ci mai degrabă sunt un privitor la asemenea evenimente, un muritor de rând, un spectactor obişnuit, care vine să vadă un om valoros cu mare drag. Nu am avut ocazia până acum să urmăresc live un asemenea meci, de aceea mă impresionează totul! Aşa că am să spun fără exagerare…Hai Ghiţă! Clujenii o să te ducă spre victorie, aşa cum numai ei ştiu să o faca”, a conchis primarul!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si