Potrivit Metrorex, defecțiunea la trenul de  metrou  s-a produs la ora 7.51 pe Magistrala 4 între staţiile de metrou Grivita și Basarab.

Citeste si: Agent de pază de la o staţie de metrou din Sectorul 3, mort după ce i s-a făcut rău la serviciu. Echipajele medicale nu l-au putut salva

Defecțiune la metrou, între stațiile Grivița și Basarab

"Călătorii aflați în tren au fost anunțați cu privire la deranjament și vor fi debarcați prin tunel, cu ajutorul personalului Metrorex, în condiții de siguranță și îndrumați pentru continuarea călătoriei", a anunțat Metrorex.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat de 41 de ani din Ilfov este cercetat pentru omor calificat, după ce și-a condus intenționat fosta soție spre moarte

Circulația trenurilor de metrou se desfășoară, pe celălalt fir de mers, în sistem pendulă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Echipele Metrorex fac demersuri pentru retragerea trenului defect din circulație și reluarea traficului în condiții normale pe ambele fire.

În metrou se aflau peste 200 de călători

Linia a fost deconectată de la electricitate. Evacuarea se face sub coordonarea echipelor de pompieri.

Citeste si: Un grup de turişti s-a rătăcit într-o pădure din judeţul Buzău. Au urmat indicaţiile greșite ale GPS-ului

Călătorii sunt evacuați pe tunel către stația Basarab, pe o distanță de aproximativ 200 m. Acționează Detașamentul Special de Salvatori, 2 echipaje SMURD, 4 autospeciale de pompieri și Salvatori Metrorex.

Citeste si: Anonymous: ”Guvernul ungar și premierul Viktor Orbán continuă să acționeze ca un cal troian al Kremlinului în Europa”

Din fericire nu sunt persoane rănite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si