În noaptea de 7 spre 8 decembrie 2019, tânăra din Popeni se afla în mașina condusă de vărul ei de 19 ani.

Autoritățile spun că duminică, 8 decembrie 2019, în jurul orelor 3:30, pe Drumul Național 1H, în dreptul localității Mirșid, un șofer nu a adaptat viteza la condițiile meteo existente, carosabilul fiind umed, și a pierdut controlul volanului. Mașina s-a izbit într-un parapet și s-a răsturnat apoi într-o râpă.

Citeste si: Primul român infectat cu coronavirus! Ce se întâmplă cu el în aceste momente

În urma impactului, șoferul a scăpat cu doar câteva răni ușoare. Verișoara lui, Denisa, a avut cel mai mult de suferit, după ce partea dreaptă a mașinii a fost grav avariată.

Citeste si: Bucuria a fost de scurtă durată pentru o tânără de 18 ani care abia a luat permisul auto: a făcut praf 4 mașini

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Verișorul fetei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ.

Citeste si: Ela Crăciun panicată după ce a avut accident de mașină: „Mulțumesc lui Dumnezeu că nu aveam copilul cu mine!”

Au urmat două luni de chin pentru familia Denisei. Imediat după accident, tânăra a fost transportată la Spitalul de Urgență din Cluj, acolo unde a stat internată aproape o lună de zile. Potrivit Ziar de Sălaj, Denisa a fost ulterior transferată la Zalău, apo la Oradea, din cauza unor complicații la plămâni.

În cele din urmă, Denisa s-a stins pe patul de spital miercuri, 12 februarie, după mai bine de două luni de chin.

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si