Deputatul Ştefan Ion care e propus ministru are o vilă uriaşă pe care, conform declaraţiei de avere, a cumpărat-o în 1999, împreună cu soţia sa. Ștefan Ion este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru a prelua șefia Ministerului Dezvoltării. Deputat liberal la primul mandat, Ștefan Ion este de meserie inginer electromecanic.( vezi cum arată vila din Predeal a Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citeste si: Vila de la Predeal a lui Nicolae Ceauşescu e din nou de vânzare! Acum 4 ani, nimeni nu a fost dispus să dea 300.000 de euro pe casa cu 8 camere!

Deputatul Ştefan Ion, care e propus ministru, are o vilă uriaşă: "A greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj” 

Casa sa din Focşani are o suprafaţă de 910 metri pătraţi, iar Ştefan a avut o explicaţie incredibilă pentru dimensiunile ieşite din comun ale casei sale.  “Nu sunt băiat pretenţios, aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj ”, a declarat Ştefan pentru digi24.ro.

Deputatul Ştefan Ion, care e propus ministru, are o vilă uriaşă. Mai are o casă şi 5 terenuri

Politicianul şi soţia sa mai deţin două terenuri arabile şi trei terenuri intravilane în judeţul Vrancea, precum şi o casă de locuit în comuna ieşeană Holboca.

Aceasta are o suprafaţă de 130 metri pătraţi. Deputatul a avut o indemnizaţie de 120.042 de lei de la Parlamentul României, ceea ce înseamnă că a încasat un salariu lunar de 10.003 lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si