Când se deschid facultățile. Anunțul vine din partea lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a fost întrebat de către jurnaliști când se vor deschide facultățile. Liderul PNL a făcut anunțul mult așteptat.

Georgiana Balaban, joi 17 septembrie 2020 , 12:50

deschidere facultăți bucurești
Orban a făcut anunțul în privința deschiderii facultăților.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Școlile din România s-au deschis în data de 14 septembrie, iar pe 1 octombrie se deschideau facultățile, în mod normal, însă situația din acest an este diferită. Majoritatea facultăților din București și-au anunțat deja studenții că vor face cursuri online, începând cu luna octombrie. Totuși, studenții se întreabă când vor putea merge la facultate din nou.

Învățământul superior mai are de așteptat. Data de 1 octombrie era prima zi a anului universitar, însă anul acesta din cauza pandemiei de Sars-Cov-2 lucrurile se vor amâna. Multe universități au anunțat deja că studenții vor urma să facă cursurile tot de acasă, așa cum au și încheiat anul universitar care tocmai a trecut.

Când se va da startul învățământului superior

Toți studenții, cât și profesorii așteaptă un răspuns din partea lui Ludovic Orban. Ei așteaptă totuși să revină pe băncile facultăților, iar acum speră că aceastea își vor deschide porțile în curând, însă iată că Ludovic Orban a făcut anunțul.

Citeste si: Ludovic Orban, anunţ despre începerea noului an universitar

Citeste si: Premierul Orban acuză PSD că împinge România în faliment. "Au generat azi cheltuieli de 6,3% din PIB"

Citeste si: Orban: „Dacă vrem să reluăm o viaţă normală, va trebui să suportăm mici chestii”

deschidere facultăți bucurești
Ludovic Orban a transmis când vor începe cursurile la Universitate.[Sursa foto: google]

“Fiecare universitate ia decizia cum începe şcoala, pe baze condiţiilor specifice care există în fiecare universitate. E vorba de săli, amfiteatre, de măsura în care pot fi respectate regulile, că regulile sunt valabile şi pentru învăţământul superior - regulile de protecţie, de distanţare fizică, de dezinfectare. Până la urmă, fiecare universitate va lua decizia”, a spus Ludovic Orban.

Citeste si: Ludovic Orban, anunt oficial! Ce se intampla cu inceputul anului scolar si alegerile locale

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si