Neculai P. a lovit-o în zona capului de peste 20 de ori cu un ferăstrău electric pe Agnes A., o tânără în vârstă de 20 de ani, chiar în casa sa din nord-vestul Londrei. Românul a fost găsit vinovat de crimă în Old Bailey miercuri, când oamenii legii au publicat imagini cu acesta împingând un tomberon în care se afla trupul lui Agnes A. 

De asemenea, polițiștii britanici au făcut publice imagini cu containerul murdar în care, bărbatul a ales să locuiască, fără apă curentă, chiar dacă acesta  deține un apartament în valoare de 700.000

de lire sterline în Notting Hill. Acela a fost locul în care românul a ucis-o pe femeie anul trecut într-un atac furibund, înainte de a o arunca la tomberon și de a o abandona sub o grămadă de bușteni într-un parc.

Citeste si: Bandă de români, destructurată de polițiștii din Franța. Furau telefoane mobile și le trimiteau în Anglia, Italia și România

Șoferul român a declarat că s-a trezit și a găsit-o pe tânără de 20 de ani moartă, după ce aceasta l-ar fi drogat. ÎN cazul acestei crime, juriului i-a luat mai puțin de o oră să delibereze înainte să-l condamne pe român.

Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere când voia să scape de trupul femeii

Ucigașul a fost văzut de mai multe ori cu Agnes lângă containerul din Acton Road, Park Royal.

Cei care au susținut că l-au văzut pe român sunt angajații dealerului auto Lennox Autos din apropiere, în lunile dinaintea crimei.

În dimineața zilei de 9 mai 2021, tânăra în vârstă de 20 de ani și-a părăsit apartamentul din Cricklewood, nord-vestul Londrei, după ce i-a spus iubitului ei că se duce la muncă. Aceasta a făcut apoi un schimb de mesaje cu Neculai P. și cu un bărbat pentru care lucra, Attila Molna-Feri, un producător de sicrie ungur cu care a avut o  „relație intimă”

. Tânăra a comandat apoi un taxi ca să meargă la casa lui Molna-Feri, dar Neculai P. a ajuns la Costa Coffee și, după ce a vorbit cu el, a plecat cu el cu o Dacia Sandero argintie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Camerele de supraveghere momentul în care cei doi intră în containerul murdar al șoferului român de TIR. În timpul procesului, procurorul Jacob Hallam a declarat:  „Ușile se închid în urma lui. Aceasta este ultima dată când Agnes A. este văzută în viață pe camerele de supraveghere”.

Citeste si: Val de incendii lângă Londra din cauza căldurii extreme

Bărbatul a fost văzut apoi aproximativ o jumătate de oră mai târziu îndreptându-se spre un robinet pentru a spăla petele de sânge, înainte de a transporta mai multe obiecte din container în portbagajul autoturismului. Acesta a fost văzut aruncând o haină albă de blană exact ca cea a tinerei, dar și pantofi roz, covor și obiecte care aveau urme din sângele și părul femeii.

Mai târziu în acea zi, camerele de supraveghere l-au surprins pe Neculai P.

cum căra tomberonul la mașină. Cadavrul a fost lăsat apoi în mașina peste noapte, înainte ca bărbatul să se ducă a doua zi dimineața la Neasden Recreation Ground și să o îngroape pe Agnes A. într-un mormânt puțin adânc, sub o grămadă de bușteni.

Românul neagă acuzația

Trupul neînsuflețit al tinerei în vârstă de 20 de ani a fost găsit abia în luna iunie a anului 2021, acoperit într-o pungă de plastic neagră cu un cordon în jurul gâtului. Un patolog a descoperit că moartea ei a fost cauzată de cel puțin 20 de lovituri la cap.

Citeste si: Un cuplu a plecat în vacanță și a avut parte de o experiență neașteptată. A zburat 15 ore cu avionul și s-a întors tot de unde a plecat

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Poliția a găsit o pată de sânge în containerul de transport- care s-a dovedit că se potrivește cu profilul tinerei printr-o probă de ADN. Șoferul român de TIR, din Peel Street, Notting Hill, a negat că a ucis-o pe femeie și a insistat că a leșinat după ce victima i-a dat un ceai cu gheață și l-a drogat în casa lui. El a susținut că, atunci când s-a trezit, a găsit-o moartă.

Pedeapsa în cazul românului va fi pronunțată luna viitoare.

Citeste si: O româncă fura ceasuri de lux de la bătrânii pe care îi îmbrățișa pe stradă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si