Un tren care a plecat din Târgu Jiu și se deplasa pe ruta către Capitală a fost blocat mai bine de 3 ore în plin câmp, în soare și căldură infernală.

Un tren este în câmp de trei ore la Târgu Jiu. Zeci de călători sunt ținuți în căldura infernală

Zeci de oameni disperați, nu au primit nicio informație din partea angajaților, iar canicula devenea din ce în ce mai greu de suportat.

Citeste si: Cod portocaliu de caniculă în România- HARTA

Oamenii care au ales să călătorească cu trenul au așteaptat mai bine de 3 ore o explicație, pentru că, la scurt timp după ce au plecat din gara Craiova, trenul s-a oprit pur și simplu la o distanță de aproximativ 5 kilometri de comuna Leu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Oamenii nu mai au apă și stau în căldura de nesuportat

Deoarece incidentul a avut loc în apropiere de Craiova, locul de unde a plecat trenul, lucrurile s-ar fi putut rezolva mult mai repede. Doar că asta nu s-a întâmplat.

Un tren este în câmp de trei ore la Târgu Jiu. Zeci de călători sunt ținuți în căldura infernală

Citeste si: Șase polițiști din IPJ Gorj, trimiși în judecată pentru tentativă de omor și tortură/ UPDATE Trei dintre ei au fost lăsați în libertate

Un tren este în câmp de trei ore la Târgu Jiu. Zeci de călători sunt ținuți în căldura infernală

Oamenii sunt revoltați și au încercat să obțină informații de la șeful de tren, dar acesta le-a comunicat că nu a primit nici el niciun răspuns de la conducerea CFR de mai bine de 3 ore, așa că pasagerii nu au decât să aștepte un răspuns la întrebările care îi frământă. 

Citeste si: Bandă de români, destructurată de polițiștii din Franța. Furau telefoane mobile și le trimiteau în Anglia, Italia și România

Aerul condiționat nu funcționează, călătorii susțin că nu mai au apă, iar peste 30 de persoane nu mai pot ajunge în vacanță, pentru că în scurt timp ei ar fi trebuit să ia avionul spre diverse destinații.

Citeste si: Tragedie la Drobeta Turnu Severin. Un bărbat s-a aruncat în fața unui tren de călători


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si