Tânărul de 21 s-a îndrăgostit nebunește de minora de 16 ani, cu care băiatul dorea să întemeieze o familie. Însă fata nu avea aceleași gânduri, fapt ce l-a împins pe băiat spre acest gest extrem.

Un tânăr din Baia Mare și-a pus capăt zilelor, dupa ce iubita de 16 ani l-a părăsit, la 3 săptămâni de când s-au cuplat

Despărțirea de fată este motivul pentru care, într-o seară, băiatul a decis să își pună capăt zilelor, explicând că nu poate să trăiască fără ea.

În casa părinților, acesta a luat o funie pe care și-a pus-o de gât, iar apoi s-a filmat în timp ce transmitea un ultim mesaj de adio.

Citeste si: O româncă s-a stins din viață într-un parc de distracții din Viena. Femeia a fost lovită de un vagonul unui rollercoaster

”Adio. Să știi că te-am iubit mult. Ai însemnat tot ce am avut mai mult pe lumea asta. Ai fost tu, fericirea mea care mi-ai adus fericire în viața asta. Și îmi pare rău că o trebuit să ajung la treaba asta. Te iubesc mult”, a transmis tânărul.

Iubita tânărului a reacționat printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare

Toată lumea a fost complet șocată de gestul necugetat al băiatului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă a fost găsită moartă într-o fântână. Femeia era în depresie după moartea unuia dintre fiii săi

„Te-ai dus pe nedrept badea meu, nu știu de ce ai ales asta. Te am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, iubirea mea. Nu te voi uita toată viața mea, m-ai lasat cu un gol în suflet, nimeni și nimic nu o să schimbe asta.

Îngerule, te voi purta în suflet pentru tot restul vieți mele”, sunt cuvintele fostei iubite ale tânărului, postate într-un mesaj pe Facebook.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si