Detalii importante în cazul anchetei fotbalistului decapitat! Fata criminalului rupe tăcerea după ce a văzut tot!

Daniel Correa Freitas, fotbalist la Sao Paulo a fost găsit mort în Sao Jose dos Pinhais. Allana Brittes, fiica presupusei amante a jucătorului, a rupt tăcerea, susţinând varianta tatălui său, Edson Brittes Jr, cel care a recunoscut crima.

G. S., marți 06 noiembrie 2018 , 16:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Povestea pare cusută cu aţă albă, dar se pare că totul a plecat de la faptul că fotbalistul avea o relaţie cu soţia agentului. Jucătorul a încercat chiar să întreţină relaţii intime cu amanta sa, la o petrecere, în timp ce în casă se afla şi impresarul, dar aceasta s-a opus, de teamă probabil să nu fie prinsă. Agentul i-a surprins în cele din urmă, iar varianta sa e susţinută şi de fiica Allana Brittes (18 ani).

"Toată lumea petrecea, iar eu, fiind obosită, m-am dus sus pentru a mă culca. La câteva secunde după ce am intrat în camera mea, am auzit ţipete. Când m-am dus în dormitorul de unde se auzea gălăgie, l-am văzut pe Daniel Correa peste mama mea. Încerca să o violeze. Toţi au sărit pe el, pentru că mama ţipa. El nu a scos un cuvânt în tot acest timp", a explicat Allana Brittes, conform trome.pe.

Din istoricul pozelor şi telefonului victimei, se pare căfotbalistul avea o relaţie cu soţia impresarului de ceva vreme. El ar fi vrut să întreţină relaţii intime cu aceasta la acea petrecere, dar femeia nu a fost de acord, temându-se probabil că va fi prinsă. Ulterior, Edson Brittes Jr a decis să îl ucidă pe Daniel Correa Freitas, pentru a se răzbuna.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si