Cine a câștigat prima dezbatere televizată dintre Trump şi Biden. Trump, făcut clovn de adversarul său și ”cel mai rău preşedinte pe care l-a avut America”

Donald Trump şi Joe Biden s-au întâlnit marți noapte, după luni întregi în care și-au aruncat invective, pentru prima oară faţă în faţă, cu 35 de zile înaintea unor alegeri americane prezidenţiale din SUA.

Razvan Ilie, miercuri 30 septembrie 2020 , 07:42

Trump vs Biden
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dezbaterea dintre Trump și Biden a fost una marcată de întreruperi şi insulte. Biden l-a numit clovn şi ”cel mai rău preşedinte pe care l-a avut America” pe adversarul său, în timp ce Trump a exclamat: ”Nu e nimic inteligent la tine, Joe!”, informează News.ro.

CNN a comentat dezbaterea afirmând că întreaga prestaţie a lui Trump a fost o reprezentare la scară redusă a întregii sale vieţi şi cariere: ”încălcarea tuturor regulilor, încercarea de a domina orice spaţiu şi orice interacţiune personală”.

Șase din zece urmăritori ai dezbaterii dintre Joe Biden şi Donald Trump susţin că Biden este câştigătorul. Doar 28% l-au susţinut pe Donald Trump, conform unui sondaj CNN.

Citeste si: VIDEO - Firea, marea perdantă, dezlănțuită. Firea: Sunt masochistă?

Trump l-a întrerupt pe Biden în repetate rânduri

Printre subiectele aflate pe agenda dezbaterii s-au aflat pandemia de COVID-19, Curtea Supremă de Justiţie, economia, problemele rasiale, violenţa, bilanţurile politice ale celor doi candidaţi şi ”integritatea scrutinului”.

Citeste si: VIDEO - Firea, marea perdantă, dezlănțuită. Firea: Sunt masochistă?

Preşedintele Donald Trump l-a întrerupt în repetate rânduri pe Biden, care nu a ezitat să-l numească clovn şi ”cel mai rău preşedinte pe care l-a avut America”.

În timpul discuţiei despre taxe şi despre informaţiile privind nivelul scăzut al taxelor plătite de Trump sau faptul că nu a plătit deloc, Biden a încercat să vorbească despre corectitudine, notând că un profesor plăteşte taxe mai mari decât cele achitate de Trump, însă a fost întrerupt de acesta, care a încercat să devieze discuţia.

Citeste si: Record la Alegerile Locale: Primarul care a obţinut 100% din voturile valabil exprimate

Trump: ”Este căţeluşul lui Putin” 

Disputele verbale s-au manifestat şi în timpul discuţiei despre sistemul de sănătate şi s-au menţinut pe toată durata dezbaterii.

"Donald, poţi să taci un minut?”, a spus Biden. ”Tot ceea ce spune el aici este o minciună”, a continuat Joe Biden, În momentul în care întreruperile lui Trump îl împiedicau să discute coerent, Joe Biden i s-a adresat acestuia: ”Mai taci, omule!”.

Citeste si: Clotilde Armand: Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi. I-am prins cu mâna în sac

Când Biden a fost întrebat de ce alegătorii ar trebui să opteze pentru el, Biden a afirmat că Trump a făcut ţara ”mai bolnavă, mai săracă, mai divizată şi mai violentă”. ”Noi am lăsat o economie efervescentă, iar el a provocat recesiune”, a adăugat fostul vicepreşedinte.

”Este căţeluşul lui Putin” a spus Joe Biden despre contracandidatul său, potrivit CNN. Când moderatorul Chris Wallace i-a amintit lui Donald Trump că echipa sa de campanie a fost de acord ca fiecare dintre candidaţi să poată avea răspunsuri de două minute, fără a fi întrerupt, Biden a replicat: ”El nu-şi respectă niciodată cuvântul”.

Citeste si: Femeia care i-a dăruit 5 copii lui Nicolae Guță visează la o vacanță în Israel! Mariana are grijă de familia manelistului din Petroșani FOTO

Aşa cum era de aşteptat, Trump l-a insultat în mod repetat pe Biden din primele 30 de minute ale dezbaterii, întrerupându-l la un moment dat când acesta a folosit cuvântul ”inteligent”.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si