Dezvăluire șocantă. Martorul răpirii Alexandrei Măceșanu a văzut toată scena și NU a spus nimic

Detalii incredibile ies la iveală în cazul Alexandrei Măceșanu. Un bărbat din Caracal a fost martor la răpire, a văzut în ce mașină s-a urcat adolescenta, dar nu a spus nimic nimănui.

R.I., miercuri 15 iulie 2020 , 10:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Detalii exclusive ies la iveală în cazul Alexandrei Măceșanu. Un bărbat din Caracal a văzut în ce mașină s-a urcat adolescenta. Practic, bărbatul a fost martor la răpire. Cu toate acestea, nu a considerat că trebuie să spună nimănui, nimic, asta chiar și după ce a aflat de dispariția fetei, relatează Realitatea PLUS.

Citeste si: Medicul care a vindecat cei mai mulți români de coronavirus anunță dezastru: "Noi nu-i putem opri"

La un an de la drama din Caracal, un episod necunoscut publicului iese la iveală. Un alt taximetrist din zonă a văzut cu claritate momentul răpirii fetei. Cu toate astea, bărbatul și-a văzut de treaba lui și nu a considerat că este cazul să vorbească despre acest incident. Se pare că taximetristul îl cunoștea pe Dincă, fiind ”colegi” în breasla taximetrișitlor, dar și pe Alexandra o știa din vedere, fata obișnuind să circule cu taxiul sau să iasă "la ocazie".

Citeste si: Un oraș din America este "noul Wuhan"

Potrivit Realitatea.net, la scurt timp după dispariția fiicei lor în vârstă de 15 ani, taximetristul i-a transportat cu mașina chiar pe părinții Alexandrei. Deși a fost martor la discuția părinților îngrijorați, bărbatul de la volan nu scos, în continuare, nicio vorbă către părinții disperați.

Anchetatorii știau ce mașină a răpit-o pe Alexandra Măceșanu

Dosarul morții Alexandrei Măceșanu, care a fost finalizat și este în camera preliminară, lămurește un fapt imposibil de înțeles altfel decât prin nepăsare sau complicitate, ambele cu consecințe criminale. În cazul dispariției Luizei Melencu, anchetatorii aflaseră cu certitudine ce mașină o luase pe fata dispărută, în aprilie 2019, de pe o stradă din Caracal.

Citeste si: VIDEO| Moartea misterioasă a unui tânăr de 20 de ani care muncea ca sezonier îngrozește litoralul

Nu aveau numărul, dar aveau suficiente elemente care făceau mașina unică și identificabilă. Ceva a oprit autoritățile să ajungă la mașină și la Dincă cu mult înainte ca el să omoare din nou, după Luiza, pe Alexandra!


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si